Nicio categorie

Ion Ţiriac: ”Simona Halep e un MEGASTAR. E cel mai mare cîştig al nostru!”

Ion Ţiriac a vorbit depre Simona Halep. Fostul mare tenismen român o compară pe numărul 3 mondial cu Roger Federer şi spune că Simona mai poate progresa mult în viitorul apropiat....
15.06.2014 | 16:11
Ion Ţiriac: ”Simona Halep e un MEGASTAR. E cel mai mare cîştig al nostru!”

Ion Ţiriac a vorbit depre Simona Halep. Fostul mare tenismen român o compară pe numărul 3 mondial cu Roger Federer şi spune că Simona mai poate progresa mult în viitorul apropiat.

“Halep a facut meciul cadou în trei situaţii…mă uit la diferenţa de abordare din cele două jucătoare… Rusoaica are în vocabularul ei toate trick-urile care s-au inventat în tenis de către Năstase. Putea şi Simona să meargă la arbitru mai des, să mai tragă de timp, cum o făcea Şarapova. Are timp să înveţe toate lucrurile astea!” a spus Ion Ţiriac la Pro TV.

”Cel mai mare cîştig al nostru, al poporului român este că ne indentificăm cu un megastar. Toată lumea era cu ochii pe ea şi e senzaţional. Eu sînt foarte mîndru că la Roland Garros îmi fîlfîie steagul pentru că a ajuns în finală. Deocamdată sportul are o şansă în acest moment în România pentru că şi primul ministru e legat de acest lucru”, a mai precizat Ţiriac.

“Rusoaica e o mare jucătoare, însă Halep e o jucătoare specială. Cîntă la pian, se mişcă în teren, are mai multă viziune a mingii decît marea majoritate a jucătoarelor, treaba cea mai îmbucurătoare e ca poate sa progreseze destul….”, a mai spus fostul mare tenismen român, care o compară pe Simona cu Roger Federer. Halep este o jucătoare specială. Dacă e s-o compari cu cineva acela este Federer. Are aceeaşi fluiditate”, a încheiat Ion Ţiriac.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri