Ion Ţiriac: “Sponsorii stau la poarta Simonei. Trebuie doar să aleagă”

Sorin Dumitrescu   
in Simona Halep
04/02/2018, 09:00
Ion Ţiriac: “Sponsorii stau la poarta Simonei. Trebuie doar să aleagă”

Simona Halep a fost prezentă în weekend la un eveniment alături de Ion Ţiriac, omul de afaceri care este, neoficial, un fel de manager al jucătoarei ce ocupă în prezent locul 2 în ierarhia tenisului feminin. Cu acest prilej a fost redeschisă discuţia pe tema noului sponspor tehnic al Simonei.

Din punctul de vedere al magnatului român, el însuşi fost jucător de tenis, cu performanţe notabile în anii 70 ai secolului trecut în proba de dublu, alături de Ilie Năstase, nu există nici o problemă a sponsorului, chiar dacă de la 1 ianuarie Halep s-a despărţit de gigantul german Adidas.

Ion Ţiriac îi cere Simonei să se decidă

” Sponsorii stau la poartă, acolo. Trebuie doar sa aleagă. Putea în prima zi, a doua zi. Cred că a venit timpul să aleagă şi cred că o şi face” – a spus Ţiriac. El e convins că sunt numeroase firme care îşi doresc să încheie contracte cu Simona, ea fiind cea care trebuie să gândească bine ce anume va alege.

La primele două turnee la care a participat în acest an Halep nu a avut sponsor, intrând pe teren într-o rochie roşie, comandată pe un site din China. Se spune că Simona va semna cu sponsorul care va fi dispus să îi dea 2 milioane de euro anual. 

Ştirea MOMENTULUI

A apărut noua revistă Fanatik! Număr de excepție, subiecte tari + Poster cu Programul Ligii 1, GRATUIT!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.