Sporturi

Ion Țiriac vrea să o mărite pe Simona Halep cu fiul lui Donald Trump: “Am fost la vânătoare cu el”

01.08.2019 | 16:04
Ion Tiriac vrea sa o marite pe Simona Halep cu fiul lui Donald Trump Am fost la vanatoare cu el

Simona Halep se pregătește de circuitul american US Open Series, pe care îl va începe cu turneul de la Toronto, de săptămâna viitoare. Ion Țiriac, sfătuitorul Simonei Halep, este la curent și cu viața privată a sportivei și, mai în glumă, mai în serios, i-a propus să se mărite cu fiul lui Donald Trump. 

Ion Țiriac vrea să o mărite pe Simona Halep cu fiul lui Donald Trump: “Am fost la vânătoare cu el”

Țiriac a declarat că ar fi o combinație interesantă între Halep și fiul Donald Trump Jr: ”Nu ştiu, pot să-l întreb pe Donald Trump junior, că am fost la vînătoare cu el să văd dacă e liber. E o combinaţie ca lumea, Simona Halep româncă, cum este, Donald Trump pe dincolo sau mai găsesc eu pe unul că, sunt bun manager. De unde dracu’ să ştiu eu, ce sunt atît de monden, ca să fabric nunţi acum care sunt în facere? Que Sera, Sera”.

„Nu e logic ca o femeie să se mărite şi să aibe copii? Chit că este doamna Trump sau Simona Halep. Ia uite… miracolul… şi Serenna are copii. Ne-am bucurat toţi, cum nu? Deci, le vine rândul la fiecare. Vedeţi dumneavoastră, viaţa unui sportiv e extraordinar de scurtă”, a mai spus Ţiriac.

Până una alta, Simona Halep se relaxează la mare cu iubitul actual, Toni Iuruc. Campioana noastră s-a afișat pentru prima dată în mod oficial cu noul iubit la Palatul Cotroceni, când a fost decorată cu Ordinul Național “Steaua României” în grad de cavaler.

Simona Halep a câștigat al doilea turneu de Grand Slam din carieră la Wimbledon. Campioana noastră este pe locul 4 în clasamentul WTA și are de apărat trofeul la Rogers Cup și finala de la Cincinnati în următoarele două săptămâni. După cele două turnee Premier, Simona Halep se va pregăti de ultimul turneu de Grand Slam, US Open.

Ion Țiriac vrea să o mărite pe Simona Halep cu fiul lui Donald Trump: "Am fost la vânătoare cu el"
Ion Țiriac vrea să o mărite pe Simona Halep cu fiul lui Donald Trump: “Am fost la vânătoare cu el”
  • 2 turnee de Grand Slam are Simona Halep
  • 33.228.806 de dolari a câștigat Halep în carieră