News

Ion Turnagiu, criminalul din Mehedinti care a incendiat o fată de 17 ani, a murit la spital

30.06.2020 | 08:14
Ion Turnagiu criminalul din Mehedinti care a incendiat o fata de 17 ani a murit la spital
Ion Turnagiu, criminalul din Mehedinti care a incendiat o fată de 17 ani, a murit la spital. Sursa foto: aktual24.ro
ADVERTISEMENT

Ion Turnagiu, criminalul din Mehedinti care a incendiat o fată de 17 ani a murit noaptea trecută la spital.

Acesta fusese internat în unitatea medicală din Turnu-Severin după ce, în urmă cu câteva zile, a încercat să se sinucidă în arestul poliției.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 45 de ani era în spitalul din oraș de mai bine de o săptămână

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată la Mehedinți, a murit

Decesul criminalului din Mehedinți a fost confirmat de Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin.

“El a ajuns la spital în stare foarte gravă, comă gradul 4, fără șanse de a supraviețui. Pe parcurs, starea s-a agravat, a apărut febra. A decedat aseară, pe la ora 11.30”, a declarat Iman la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Recent, Ion Turnagiu a încercat să-și ia viața în timp ce se afla în arestul poliției. Acesta s-ar fi spânzurat cu ajutorul unui tricou, însă a fost găsit la timp de autorități și dus de urgență la spital.

În ceea ce o privește pe tânăra de 17 ani căreia i-a dat foc, aceasta este în stare gravă la un spital din București, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a fetei.

ADVERTISEMENT

Ion Turnagiu, condamnat definitiv pe viață, fusese eliberat, dar a recidivat

La mijlocul lui iunie, un caz din județul Mehedinți șoca opinia publică din România: o fată de 17 ani era incendiată de un criminal eliberat condiționat.

Ieșit din închisoare în 2019, deși avusese o condamnare definitivă pe viață, Ion Turnagiu a recidivat cu un gest macabru, care a ajuns și în presa internațională.

ADVERTISEMENT

Acesta are deja 5 crime la activ, iar acum a dat foc unei tinere, care se zbate în aceste zile să supraviețuiască, cu arsuri grave pe corp.

Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, pentru cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi.

ADVERTISEMENT