Fotbal intern

Soţia lui Ion Voinescu, apel către FRF. “Sperăm să primim un răspuns favorabil!”

Ion Voinescu a decedat vineri, la vârsta de 88 de ani, iar familia a decis unde va fi depus trupul fostului portar al Stelei.
10.03.2018 | 13:18
Soţia lui Ion Voinescu, apel către FRF.

Ministerul Tineretului şi Sportului a refuzat să primească trupul neînsufleţit al lui Ion Voinescu în Muzeul Sportului, acolo unde are un colţ dedicat – vezi aici detalii.  Astfel, soţia fostului portar al Stelei a fost nevoită să găsească o altă soluţie.

Aceasta a hotărât ca trupul lui Ion Voinescu să fie depus la capela cimitirului Sfânta Vineri din Bucureşti. “Asta este situaţia, nu avem ce face. Îl vom depune la capela cimitirului Sfânta Vineri. Acum suntem la morgă, alergăm după acte”, a spus Elena, soţia lui Ion Voinescu, conform libertatea.

“Vrem să-l depunem pe Ion la Arena Naţională”

Soţia lui “Ţop” a vorbit şi despre discuţia pe care a avut-o cu cei de la Federaţia Română de Fotbal. “Am luat legătura şi cu cei de la Federaţia Română de Fotbal. Aşteptăm un răspuns. Vrem să-l depunem pe Ion la Arena Naţională luni, pentru că duminică e meci şi era mai complicat. Sper să primim un răspuns favorabil din partea celor de la Federaţie.”

Înmormântarea va avea loc marţi, de la ora 14.00, la cimitirul Sfânta Vineri din Capitală. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri