Sport

Ionel Augustin, acuze la adresa lui Cosmin Matei și a altor jucători: „Toți și-au găsit echipe bune. La Dinamo aveau altă atitudine. Oare de ce?” Exclusiv

Ionel Augustin, antrenorul secund al lui Dinamo, a lansat acuzații grave la adresa lui Cosmin Matei, dar și a altor jucători de la Dinamo, care au îngropat echipa și au dus-o în Liga 2.
17.07.2022 | 11:22
Ionel Augustin acuze la adresa lui Cosmin Matei si a altor jucatori Toti siau gasit echipe bune La Dinamo aveau alta atitudine Oare de ce Exclusiv
Cosmin Matei este evaluat conform Transfermarkt la 350.000 de euro. A jucat la Dinamo 24 de meciuri în sezonul trecut și a reușit 3 goluri și 4 assist-uri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ionel Augustin a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK Dinamo e aproape să transfere doi jucători care au evoluat pentru FCSB, iar antrenorul secund al „câinilor” a lansat un atac vehement la adresa fotbaliștilor care au îngropat clubul în Liga 2.

Ionel Augustin, acuze grave la adresa jucătorilor care au retrogradat Dinamo: „Matei parcă e alt jucător la Sepsi”

Ionel Augustin nu îi uită pe jucătorii care au dus-o pe Dinamo în Liga 2 la barajul cu Universitatea Cluj și pe care toată lumea i-a acuzat de lipsă de valoare. Însă majoritatea și-au găsit contracte foarte bune după plecarea de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi. Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?”, se întreabă retoric antrenorul lui Dinamo, într-o intervenție în exclusivitate pentru FANATIK.

Antrenorul secund al lui Dinamo a dezvăluit că „alb-roșiii” ar putea juca în Ștefan cel Mare încă trei-patru luni de zile: „Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo și vreau să îi mulțumim pe această cale domnului președinte Ionuț Popa. Din informațiile pe care le avem, cred că vom putea juca în Ștefan cel Mare până în septembrie-octombrie, chiar noiembrie, dacă demolarea va începe pe la finalul anului sau din primăvară”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dinamo va juca în continuare în Ștefan cel Mare, iar contractul de închiriere cu CS Dinamo mai este valabil până în vara lui 2023: „Am găsit înțelegere și știu că deja s-a dat o sumă de bani avans pentru chirie. E o sumă modică. Nu e mare, dar nici să jucăm gratis”.

Ionel Augustin îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: „Niciun jucător din actualul lot nu va merge la echipa lui Nicolae Badea”

Andrei Cristea, noul antrenor al echipei Dinamo din Liga 4, deținută de Nicolae Badea, a declarat că s-au purtat discuții pentru mai mulți jucători, însă Ionel Augustin nu crede într-o astfel de variantă: „Nu se pune problema sub nicio formă ca vreun jucător din actualul lot să meargă la echipa din liga patra a lui Nicolae Badea. Îi doresc baftă lui Andrei Cristea, e bine că a luat-o de jos, dar nu se pune problema decât dacă dăm noi faliment. Și nici așa! Nu cred că vor merge copiii ăștia la liga a patra”.

ADVERTISEMENT

Ionel Augustin regretă plecarea lui Florin Răducioiu de la Dinamo, anunțată de FANATIK încă din luna mai: „Îmi pare rău că a plecat Florin Răducioiu pentru că este un fost jucător emblematic al lui Dinamo. Nu știu exact ce s-a întâmplat și nu aș vrea să comentez foarte mult. Știu că l-a sunat domnul Zăvăleanu, apoi nu a mai vrut el să rămână. E o pierdere pentru Dinamo în orice caz”. 

Dinamo va începe campionatul din Liga 2 pe 6 august, iar pe banca echipei vor sta cu siguranță Iulian Mihăescu și Ionel Augustin: „Eu și Iulian Mihăescu rămânem în continuare să pregătim echipa, însă cred că e nevoie să vină un antrenor.

ADVERTISEMENT

Avem condiții bune de antrenament și sperăm să se rezolve o parte din probleme. Sunt răutăți ce apare în presă, că nu avem nici apă. Suntem nemulțumiți și de anumiți jucători și e posibil ca o parte dintre ei să plece sau să nu mai intre în calcule”.

ADVERTISEMENT