Carousel hot news

Asta poate fi SALVAREA pentru Dinamo: “Va începe CEARTA între jucătorii Stelei!”

Fosta glorie dinamovistă Ionel Augustin aşteaptă ca elevii lui Flavius Stoican să facă o partidă bună contra Stelei, chiar dacă roş-albaştrii vor încerca să-i umilească pe “cîini”....
Autor: Răzvan Scarlat | 01.03.2014 | 17:10
Asta poate fi SALVAREA pentru Dinamo:

Fosta glorie dinamovistă Ionel Augustin aşteaptă ca elevii lui Flavius Stoican să facă o partidă bună contra Stelei, chiar dacă roş-albaştrii vor încerca să-i umilească pe “cîini”. “Va fi o partidă specială, în care Dinamo se va prezenta altfel faţă de partida cu Viitorul. Este o diferenţă foarte mare de valoare între cele două echipe şi, mai mult ca sigur, cei din Ghencea vor încerca să-i umilească pe dinamovişti. Mizez pe Şerban, pe Matei… Sper ca pînă la urmă să iasă bine pentru Dinamo şi să obţină un rezultat bun cu Steaua”, a spus Augustin pentru FANATIK.RO.

“Dacă Steaua nu va marca repede, între jucători va începe cearta”

Augustin este de părere că dacă Steaua nu va marca rapid, în sînul jucătorilor din Ghencea se va instala o oarecare nemulţumire, de care dinamoviştii pot profita. „Dinamo va crea probleme, sînt convins. Trebuie să joace fără teamă, cu mult curaj, aşa cum a făcut-o Universitatea Cluj în prima repriză cu Steaua. Dacă minutele trec şi roş-albaştrii nu înscriu, începe cearta, jucătorii îşi vor reproşa anumite lucruri. Moment numai bun pentru Dinamo să profite”, a spus fosta glorie dinamovistă.

“Eram obsedat de partidele cu ei”

Ionel Augustin a mai povestit cum trăia partidele cu Steaua în perioada în care era fotbalist activ în “Ştefan cel Mare”. „Eram obsedat de partidele cu Steaua, mă pregăteam fizic şi psihic la celelalte partide din campionat. În astfel de meciuri demonstrai că eşti fotbalist. Dacă ne băteau Steaua, nu mai ieşeam două săptămîni din casă. Ne autodepăşeam, exact acest lucru îl aştept şi de la actualii jucători”, a spus Augustin pentru FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!