Fotbal intern

Ionel Dănciulescu a vorbit despre viitorul său: “În câteva zile îi dau un răspuns lui Marica”

04.10.2018 | 10:20
Ionel Danciulescu a vorbit despre viitorul sau In cateva zile ii dau un raspuns lui Marica

Ionel Dănciulescu a vorbit despre viitorul său. Fostul oficial al clubului din Ștefan cel Mare a mărturisit pentru FANATIK.RO că în câteva zile se va afla exact locul unde o să lucreze după despărțirea de Dinamo. Fostul internațional a dezvăluit că va lua serios în calcul și oferta pe care Ciprian Marica i-a făcut-o, după ce acesta i-a propus să vină la Farul Constanța.

În cursul dimineții de marți a apărut informația că Ionel Dănciulescu a fost interzis în Ștefan cel Mare. Însă fostul fotbalist a negat categoric această informație pentru FANATIK.RO și a dezvăluit exact cum a stat situația. “Hai să încetăm cu astfel de dezinformări. Nu știu cine a avut chef de glume, dar situația nu e așa. Eu Ionel Dănciulescu nu am primit nici o interdicție de la cineva de la Dinamo. Consider că m-am despărțit elegant de domnul Negoiță și totul între noi a fost ok”, și-a început Danciu discursul.

Ionel Dănciulescu a vorbit despre despre viitorul său în fotbal și despre pelcarea de la Dinamo

În continuare, Ionel Dănciulescu a vorbit despre omul de la Dinamo care o să îi fie toată viata lui un frate, dar și despre viitorul său. “Am avut o discuție cu o persoană importantă din club care mi-a sugerat că poate este mai bine ca eu să nu mai vin pe acolo, nu că mi-a interzis cineva. Gata, acum uitați de Dănciulescu. Nu am făcut nimic pentru Dinamo, puteți să mă treceți la etc, etc, etc

Ciprian Marica îl dorește pe Ionel Dănciulescu la Farul Constanța
Ciprian Marica îl dorește pe Ionel Dănciulescu la Farul Constanța

Însă vreau să știți că antrenorul lui Dinamo, Claudiu Niculescu o să rămână toată viața fratele meu. Eu sunt sigur că el o să redreseze situația. Am mare încredere în acest antrenor. Dar consider că la jucători este vorba acum de un blocaj mental, însă o să rezolve Claudiu această problemă. Ce voi face eu? Hai să mai avem un pic de răbdare. Voi lua în calcul foarte serios și oferta primită de la Marica. Nu degeaba a vorbit băiatul ăla de ea. În câteva zile o să îi dau un răspuns”, a încheiat Ionel Dănciulescu.