Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată: dansează în toiul nopţii! Video

12.08.2018 | 13:30
Ionel Danciulescu asa cum nu lai mai vazut niciodata danseaza in toiul noptii Video

Ionel Dănciulescu, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată: dansează în toiul nopţii!  Dinamo Bucureşti are un start slab de sezon în Liga 1 Betano, unde formaţia antrenată de Florin Bratu ocupă locul opt după trei etape. “Câinii” au cea mai slabă defensivă din ultimii 50 de ani, însă directorul general al “alb-roşilor” şi-a găsit timp să petreacă în toiul nopţii.

Oficialul dinamovist a fost surprins joi seara de paparazzii FANATIK în timp ce se relaxa la o terasă de pe Bulevardul Decebal alături de Cristi Pulhac, Marius Niculae şi Marius Alexe. La un moment dat, Ionel Dănciulescu, proaspăt divorţat, a abordat o dominişoară în faţa terasei. Tânăra l-a ascultat preţ de câteva secunde pe fostul fotbalist, care îi făcea un “marcaj” strâns, însă “Danciu” nu pare să fi fost prea convingător şi domnişoara s-a îndepărtat rapid.

Ionel Dănciulescu petrece şi dansează în toiul nopţii

Totuşi, Ionel Dănciulescu nu a părut foarte afectat şi a petrecut în toiul nopţii, simţindu-se excelent alături de garda veche a “câinilor”. La un moment dat, după ce Marius Niculae a părăsit terasa, “Danciu” s-a simţit atât de bine încât a început să danseze pe terasă. Cu toate că barurile de pe Bulevardul Decebal oferă o gamă variată în ceea ce priveşte muzica, Ionel Dănciulescu a preferat să apeleze la propriul playlist. Chiar dacă este cunoscut ca o persoană care apreciază muzica rap, de-a lungul timpului fiind protagonist în diverse videoclipuri ale artiştilor din România, fostul internaţional român a părut că dansează pe nişte ritmuri mai orientale, oferind o serie de imagini de colecţie 🙂

În toamna anului trecut, FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Ionel şi Mihaela Dănciulescu au depus actele de divorţ. Soţia lui “Danciu” ar fi aflat despre relaţiile extraconjugale ale fostului atacant, iar picătura care a umplut paharul a fost aventura cu Ramona Dănciulescu. În plus, Diana Dănciulescu, fiica oficialului dinamovist, a explodat în momentul în care tatăl ei a început să se afişeze cu amanta. De această dată nu a mai fost vorba de Ramona Dănciulescu, ci de Andreea Bălan, fosta soţie a lui Tibi Bălan. “Îmi ştergi comentariul, javră? Lumea să ştie că Danciu a fugit de acasă pentru tipa asta şi s-a întors când nu mai avea bani”, i-a scris tânăra pe Facebook, mesaj care a fost rapid şters de fostul atacant.

Ionel Dănciulescu, al doilea cel mai bun marcator din istoria campionatului

Ionel Dănciulescu a jucat de-a lungul carierei pentru Electroputere Craiova (1993-1995), Dinamo Bucureşti (1995-1997, 2002-2009, 2010-2013), Altay (1997), Steaua Bucureşti (1998-2001), Shandong Luneng (2005), Hercules Alicante (2009-2010). Fostul atacant a jucat opt meciuri şi a marcat două goluri pentru echipa naţională a României. Actualul oficial dinamovist este al doilea cel mai bun marcator din istoria campionatului, cu 214 goluri înscrise, fiind depăşit doar de Dudu Georgescu. De asemenea, Ionel Dănciulescu este fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pe prima scenă a fotbalului românesc, cu 515 prezenţe.