ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, atac dur la adresa spaniolilor de la Dinamo: ”Trebuie să plătiți la un moment dat”

Autor: Gabriela Gheorghe | 01.12.2020 | 10:21
Ionel Dănciulescu, atac dur la adresa spaniolilor de la Dinamo: ”Trebuie să plătiți la un moment dat”
Ionel Danciulescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, sambata 27 iulie 2019. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Ionel Dănciulescu (43 de ani), fostul team manager al echipei din Ștefan cel Mare, a lansat un atac dur împotriva actualei conduceri a lui Dinamo, pe care o acuză că este de vină pentru situația dificilă în care se află clubul. 

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Cosmin Contra vă părăsi în scurt timp clubul, fotbaliștii și ceilalți angajați nu și-au luat banii de multe luni, iar banii promiși de Pablo Cortacero, acționarul majoritar al echipei, întârzie să vină.

Situația grea de la echipa din Ștefan cel Mare este pusă de Ionel Dănciulescu în cârca spaniolilor care se află în acest moment la conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a amenințat conducerea spaniolă de la Dinamo

Fostul oficial al ”câinilor” a scos în evidență faptul că directorul sportiv Rufo Collado, cel care a intrat în colimatorul suporterilor, se dezice acum de finanțatorul Pablo Cortacero și se eschivează atunci când se vorbește despre bani, chiar dacă este și el de vină pentru aducerea unor fotbaliști cu salarii uriașe pentru nivelul campionatului României.

„Dacă nu vin banii promiși de partea spaniolă, nu văd o rezolvare a lucrurilor. L-am văzut pe Cosmin dezamăgit, nu mai are puterea de a lupta. Dacă va pleca și el, nu știu ce se va întâmpla. Am văzut că domnul Rufo Collado este acum doar pe partea sportivă. Dar atunci când aduci jucătorii pe sumele respective trebuia să ai o bază financiară, că poți să le plătești salariile. Jucătorii străini dacă vor merge la FIFA vor avea câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Am văzut că acum se dezice puțin de Cortacero, dar înainte când se pozau prin Botswana, unde făceau afaceri? Nu, toți intrați în aceeași oală, toți cei care ați nenorocit echipa asta, și trebuie să plătiți la un moment dat. Legal, dacă există vreo situație”, a spus Ionel Dănciulescu, conform digisport.ro.

Încep procesele la Dinamo

Situația de la Dinamo degenerează, iar Alex Couto, oficial din conducerea lui Dinamo, a spus că a anunțat ambasada despre evenimentele petrecute.

ADVERTISEMENT

Couto a declarat că el și Rufo Collado sunt numai angajați ai echipei din Ștefan cel Mare și că nu dețin rezolvarea problemelor cu care se confruntă Dinamo.

Situația grea de la trupa din Ștefan cel Mare va deveni și mai rea pentru că asupra echipei planează mai multe procese. Tehnicianul Cosmin Contra a spus că această situație va avea repercursiuni asupra dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!