ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo: „Cheia e la ei!”

Autor: Andrei Șchiopu | 16.04.2021 | 20:21
Ionel Dănciulescu, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo: „Cheia e la ei!”
Ionel Dănciulescu, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo: „Cheia e la ei!”. Sursă foto: digisport.ro

Ionel Dănciulescu îi avertizează pe jucătorii lui Dinamo și consideră că doar de ei depinde ca echipa să se salveze, indiferent că a venit Dușan Uhrin.

ADVERTISEMENT

„Danciu” a continuat și le-a dat un sfat și suporterilor-acționari ai „câinilor”, și anume să angajeze niște oameni în conducere care au o experiență vastă în funcțiile de conducere, cum a declarat și Ioan Mărginean în exclusivitate pentru FANATIK.

Dușan Uhrin a vorbit înainte de startul meciului dintre Dinamo și Astra Giurgiu, iar noul tehnician al „câinilor” a declarat că va face tot ce poate pentru a salva clubul de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Avertismentul lui Ionel Dănciulescu pentru jucătorii lui Dinamo

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația de la Dinamo și îi avertizează pe jucători că doar ei pot să salveze clubul de la retrogradare și să nu se bazeze prea mult pe revenirea lui Dușan Uhrin, tehnicianul ceh având la dispoziție mult prea puțin timp pentru a pune la punct o tactică bine trasată pentru jucători.

„Ok, a venit Dușan, dar cheia e la jucători. Trebuie să vină un om care știe cu ce se mănâncă meseria respectivă, care a mai lucrat în acest domeniu, care a avut rezultate”, a spus Ionel Dănciulescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin a vorbit înaintea duelului din campionat cu Astra Giurgiu, iar tehnicianul ceh a spus că va face tot ce depinde de el pentru a salva Dinamo: Am ajuns de puțin timp, nu știu cât de pregătiți sunt jucătorii, cred că trebuie să lucrez din punct de vedere mental și sper să fie în regulă”.

„Am avut doar două zile la dispoziție!”

„Am avut doar două zile la dispoziție, am avut destule discuții cu jucătorii, le-am transmis ce vreau de la ei. Am venit pentru a salva Dinamo, sunt aici.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă va fi cu final fericit, dar voi face tot ce depinde de mine pentru a îmbunătăți lucrurile”, a mai spus Dușan Uhrin Jr. înainte de meciul cu Astra Giurgiu.

FANATIK v-a prezentat în exclusivitate primele schimbări pe care Dușan Uhrin le-a făcut la Dinamo în scurta perioadă de când a preluat clubul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!