ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, despre situaţia de la Dinamo: „Minciunile conducerii i-au unit pe jucători“

Autor: Andrei David | 14.12.2020 | 11:35
Ionel Dănciulescu, despre situaţia de la Dinamo: „Minciunile conducerii i-au unit pe jucători“
Ionel Dănciulescu se teme pentru viitorul lui Dinamo. FOTO: sportpictures.eu

Ionel Dănciulescu a analizat situaţia de la Dinamo şi este de părere că unul dintre factorii care au contribuit la revirimentul echipei sunt, paradoxal, minciunile conducerii.

ADVERTISEMENT

Faptul că banii lipsesc, eforturile pe care le-au făcut suporterii din Proiectul DDB au creat o atmosferă unită în lotul câinilor, iar rezultatele au început să apară.

Dinamo a ajuns la patru victorii consecutive, trei dintre ele în Casa Pariurilor Liga 1 şi una în Cupa României. „Câinii“ au urcat pe locul 9 al clasamentului.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu: „Situația e dramatică la Dinamo“

În ciuda rezultatelor recente foarte bune, viitorul lui Dinamo este în continuare incert, din cauza lipsurilor financiare. Conducerea spaniolă a promis că va vira bani în conturile clubului, dar nu au făcut acest lucru. Situaţia este una dramatică, în viziunea lui Ionel Dănciulescu.

„Tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme la Dinamo, minciunile conducerii, eforturile suporterilor, i-a unit mai mult pe jucători, iar rezultatele se văd.

ADVERTISEMENT

Sper ca echipa să câștige și etapa următoare, cu CFR, deși va fi greu. Îmi doresc ca Dinamo să ajungă tot mai sus în clasament. 

Dacă vor câștiga cât mai multe meciuri, poate se vor rezolva și lucrurile din punct de vedere financiar, cu toate că eu nu văd o soluție în acest moment. 

ADVERTISEMENT

Situația e dramatică la Dinamo, trebuie s-o recunoaștem. Nimeni nu știe nimic. Fără un suport financiar nu știu ce poți realiza acolo“, a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.

Din cauza lipsurilor financiare, mulţi dintre jucătorii veniţi în startul acestui sezon au plecat deja de la echipă, iar alţii urmează să facă acelaşi lucru. Inclusiv antrenorul Cosmin Contra a părăsit corabia care stă să se scufunde.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu: „Am primit o parte din bani“

Dinamo are multe datorii, iar printre cei care trebuie să primească bani de la clubul din Ştefan cel Mare se numără şi Ionel Dănciulescu, demis după instalarea conducerii spaniole.

„Am primit o jumătate din banii pe care-i aveam de luat de la Dinamo, cred că în momentul în care a intrat o tranșă din drepturile TV. N-aveam o sumă mare de încasat, deci nu cred că a fost o problemă pentru ei“, a precizat fostul atacant, conform sursei citate, care precizează că ar fi vorba despre 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!