Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, dezvăluiri interne de la Dinamo! Două episoade povestite de „Danciu” înainte de a pleca din club

08.05.2020 | 13:18
Ionel Danciulescu dezvaluiri interne de la Dinamo Doua episoade povestite de Danciu inainte de a pleca din club
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația internă de la Dinamo și prin ce a trebuit să treacă în actualul sezon, unul dintre cele mai zbuciumate din istoria „câinilor”.

Directorul sportiv de la Dinamo a dezvăluit că a renunțat la o primă promisă de patronul Negoiță și i s-a reproșat de-a lungul timpului că se îmbracă prea frumos, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile interne de la Dinamo ale lui Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația internă de la Dinamo și a explicat prin ce a trecut în unul dintre cele mai amețitoare sezoane ale „câinilor”, în care au atins și ultimul loc din campionat și în care s-au luptat de nenumărate ori cu problemele financiare.

„Vorbeam de banii pe care i-am pierdut și de cum văd eu lucrurile în relația cu Dinamo. Intrasem în play-off, iar Adi Mutu m-a întrebat de ce eu n-am prime de joc.

ADVERTISEMENT

A vorbit el să mi se facă prime de joc pe perioada play-off-ului. Se adunaseră vreo 9.400 de euro la final de an.

După ce am câștigat Cupa Ligii și am terminat pe locul 3, oamenii nu știau cum să-mi spună că sunt prea mulți bani de plătit. Tot eu m-am dus la domnul Negoiță și i-am zis să-mi dea cât considere”.

ADVERTISEMENT

„Când s-a tras linie, mi-a dat 4.000. Așa e Dănciulescu în relația cu Dinamo, așa va fi mereu cu acest club!”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

Reproșuri la adresa vestimentației

Ionel Dănciulescu a continuat și a povestit un episod cu adevărat uluitor, pentru un club de talia lui Dinamo, și anume faptul că i s-a reproșat vestimentația pe care o avea.

ADVERTISEMENT

„Erau anumiți antrenori care spuneau: ’De ce se îmbracă Danciu așa? De ce are mașina respectivă?’ Niște lucruri de doi lei! Care e problema dacă mie îmi place să mă îmbrac mai frumos”, a declarat „Danciu-gol”.

  • 43 de ani a împlinit Ionel Dănciulescu pe 6 decembrie
ADVERTISEMENT