Sport

Ionel Dănciulescu, dorit la Dinamo de noua conducere a „câinilor roșii”: „Are un loc special în inima fanilor”

Ionel Dănciulescu (45 de ani) este dorit înapoi în Ștefan cel Mare. Legenda lui Dinamo este pe lista noului administrator special, Vlad Iacob (34 de ani).
24.07.2022 | 16:37
Ionel Danciulescu dorit la Dinamo de noua conducere a cainilor rosii Are un loc special in inima fanilor
Ionel Dănciulescu, dorit la Dinamo de noua conducere a „câinilor roșii”: „Are un loc special în inima fanilor”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vlad Iacob (34 de ani) este noul administrator special de la Dinamo, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Oficialul are planuri mari cu echipa care tocmai a retrogradat în Liga 2 și vrea să îl readucă în staff pe Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu, momit să se întoarcă la Dinamo

„Am vorbit cu Dănciulescu înainte de a prelua funcția. Îl voi căuta în cel mai scurt timp pentru a vedea cum putem colabora. Mi-aș dori să lucrez cu el. Este foarte experimentat și are un loc special în inima fanilor”, a declarat Vlad Iacob, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob nu este la fel de optimist și în ceea ce îl privește pe Florin Răducioiu, care nu vrea să mai continue în Ștefan cel Mare. Fostul internațional român a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre această decizie .

„Din păcate, domnul Răducioiu a plecat cu o zi sau două înainte să preiau eu conducerea. Nu am discutat cu el, dar voi încerca. Acum nu mă refer la el, dar vreau să spun că foștii fotbaliști care vor să treacă în zona de management trebuie să aibă studii de specialitate”, a adăugat noul administrator special.

ADVERTISEMENT

Roș-albii vor juca pe „Arcul de Triumf” în Liga 2

Noul administrator special al lui Dinamo le-a mai dat o veste bună fanilor. Vlad Iacob a anunțat că, în sezonul 2022-2023, roș-albii vor disputa meciurile de acasă pe stadionul „Arcul de Triumf”. „Câinii” nu vor juca însă de la început acolo. Primele meciuri din Liga 2 se vor disputa în „Groapă”, până în luna octombrie, când vor începe pregătirile pentru demolarea vechiului stadion.

„Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

ADVERTISEMENT

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul „Arcul de Triumf” și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională.

Dinamo va avea un certificat fiscal cu zero datorii către ANAF, în cel mai scurt timp, și va putea din punct de vedere legal să evolueze acolo. Cred că domnul Petrache a făcut această declarație înainte ca noua conducere, din care fac și eu parte, să preia clubul Dinamo.

ADVERTISEMENT

Am discutat deja cu domnul Alin Petrache despre programul meciurilor, despre numărul de meciuri care ar trebui disputat acolo și dumnealui a fost deschis să sprijine clubul Dinamo pentru a juca acolo”, a mai spus Iacob.

ADVERTISEMENT