Sport

Ionel Dănciulescu îi taxează pe jucătorii Universității Craiova după meciul cu Zorya: „Nu au imaginație la mijlocul terenului!”

Ionel Dănciulescu ui taxează pe jucătorii Universității Craiova după înfrângerea suferită de olteni împotriva Zoryei, scor 0-1, în preliminariile Conference League.
06.08.2022 | 12:02
Ionel Danciulescu ii taxeaza pe jucatorii Universitatii Craiova dupa meciul cu Zorya Nu au imaginatie la mijlocul terenului
Ionel Dănciulescu îi taxează pe jucătorii Craiovei. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei consideră că problema oltenilor este la mijlocași, explicând că Mateiu și Crețu sunt jucători liniari, care nu ajută mult ofensiva.

Ionel Dănciulescu îi taxează pe jucătorii Universității Craiova

Ionel Dănciulescu i-a taxat pe jucătorii Universității Craiova după înfrângerea suferită în Polonia, la meciul cu Zorya: „E surprinzător pentru că din ce au declarat cei de la Craiova, dubla manșă cu Zorya era cea importantă pentru ei.

ADVERTISEMENT

Nu e totul pierdut, dar am văzut o echipă fără vlagă, modestă, fără idei pe parte ofensivă.  E normal, dacă mă întrebi pe mine, pentru că Craiova nu are jucători cu imaginație la mijlocul terenului, aici suferă ei.

Îl aveai înainte pe Gustavo, a plecat și mai era înainte și Nistor, care acum se antrenează cine știe pe unde”.

ADVERTISEMENT

„Poate alegerea anumitor jucători nu a fost bună. E clar că echipa nu funcționează din punct de vedere ofensiv, Craiova era o echipă care marca multe goluri. 

Craiova are doi mijlocași la închidere cam cu același stil de joc, sunt jucători liniari, care nu verticalizează, care nu intră în combinații. Își fac treaba bine, dar nu ajută prea mult ofensiva”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Tu cauți de mult timp un fundaș dreapta și îl reprofilezi pe Căpățînă”

Ionel Dănciulescu a continuat și a vorbit despre incoerențele pe care le-a văzut în echipa Universității Craiova, mai ales la poziția de fundaș dreapta:

„Mai e o chestie, tu cauți de mult timp un fundaș dreapta și îl reprofilezi pe Căpățînă. E clar că nu funcționează unele lucruri la Craiova”.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, campionatul din România nu are aceeași presiune pe care o găsești acum în Conference League. E diferit!”, a mai spus Ionel Dănciulescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT