Fotbal intern

Ionel Dănciulescu l-a ironizat pe Florin Bratu după Poli Iaşi – Dinamo 1-0! “Nu le-am spus eu cum să se apere”

22.09.2018 | 17:28
Ionel Danciulescu la ironizat pe Florin Bratu dupa Poli Iasi  Dinamo 10 Nu leam spus eu cum sa se apere
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulesu l-a ironizat pe Florin Bratu după Poli Iaşi – Dinamo 1-0, meci din etapa a 9-a din Liga 1 Betano. La finalul partidei din Copou, antrenorul “câinilor” a susţinut că fostul atacant a destabilizat echipa după ce şi-a anunţat demisia din funcţia de director general chiar înaintea duelului cu formaţia antrenată de Flavius Stoican. Ionel Dănciulescu i-a răspuna prompt tehnicianului de 38 de ani.

Dacă se consideră că discursul meu din fața băieților a destabilizat echipa, atunci eu îmi asum rezultatul partidei de aseară. Dar vă rog să întrebați jucătorii dacă s-au simțit în vreun fel destabilizați. Eu le-am spus că este ultimul meu meci și că îi rog să câștige pentru mine, pentru fani, pentru Dinamo. Îmi pare rău ca nu s-a putut. Eu cu jucătorii nu am discutat despre primul 11, nu am discutat detalii tehnico-tactice și nu le-am spus cum să se apere la fazele fixe. Dar chiar și așa, dacă trebuie, îmi asum responsabilitatea pentru rezultat”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu crede în Florin Bratu după Poli Iaşi – Dinamo 1-0

Chiar dacă l-a ironizat pentru declaraţia făcută la finalul meciului Poli Iaşi – Dinamo 1-0, Ionel Dănciulesu a anunţat că încă crede în Florin Bratu şi a susţinut că acesta poate redresa echipa. “Pentru mine, Florin Bratu este unul dintre cei mai buni antrenori ai noului val și este potrivit pentru ce se vrea la Dinamo în acest moment. Sunt convins că va scoate echipa din această pasă. Indiferent de ce va spune Florin despre mine, aceasta e singura mea declarație în ceea ce îl privește. Îi urez mult succes în continuare și rămâne prietenul meu orice ar fi. Vă mulțumesc, atât vreau să mai declarat legat despre acest subiect”, a mai precizat Ionel Dănciulescu.

La finalul meciului Poli Iaşi – Dinamo 1-0, Florin Bratu a declarat că anunţul făcut de Ionel Dănciulescu a fost unul neinspirat. “Un anunț total neinspirat. O decizie neinspirată a lui Danciu, spunând că vrea să plece și strângându-i pe băieți cu câteva ore înainte de meci”, a susţinut antrenorul “câinilor”.

ADVERTISEMENT
Ionel Dănciulescu l-a ironizat pe Florin Bratu după Poli Iaşi - Dinamo 1-0, a patra înfrângere a "câinilor" în deplasare
Ionel Dănciulescu l-a ironizat pe Florin Bratu după Poli Iaşi – Dinamo 1-0, a patra înfrângere a “câinilor” în deplasare