Sport

Ionel Dănciulescu, noi dezvăluiri despre situația de la Dinamo: „DDB a transmis un mesaj jucătorilor despre ce urmează”

Ionel Dănciulescu a oferit noi dezvăluiri despre situația de la Dinamo, atrâgând atenția.
01.07.2021 | 19:57
Ionel Danciulescu noi dezvaluiri despre situatia de la Dinamo DDB a transmis un mesaj jucatorilor despre ce urmeaza
ADVERTISEMENT

Fostul oficial al „câinilor” știe că anumite persoane din DDB au luat legătura cu fotbaliștii, cărora le-au spus ce se va întâmpla în viitor, însă recunoaște că problemele sunt grave la club.

Ionel Dănciulescu a înțeles din declarațiile fotbaliștilor, că mulți dintre aceștia s-au simțit mințiți și sunt supărați din cauza lipsei de comunicare.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu, noi dezvăluiri despre situația de la Dinamo

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația de la Dinamo și a oferit noi dezvăluiri despre relația dintre cei de la DDB și jucătorii clubului: „Există o stare mare de incertitudine. DDB nu mai are putere în administrarea clubului.

Acest adminitrator judiciar trebuie să își ia și el niște date pentru menține o situație bună. El va fi omul cu drept de semnătură și va avea grijă de toate lucurile. DDB sunt singurii care finanțează în momentul de față clubul”.

ADVERTISEMENT

„Din ce știu eu, cei din DDB au transmis un mesaj jucătorilor despre ce urmează să se întâmple în perioada următoare. Sunt probleme destul de grave!

Din ce a spus Anton și restul jucătorilor, îmi dau seama că a fost o lipsă de comunicare și s-au simțit mințit”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Cum poate scăpa Dinamo de Pablo Cortacero

Constantin Anghelache a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a explicat cum poate să scape Dinamo de Pablo Cortacero, principalul vinovat pentru problemele mari declanșate în ultimul an la club:

„Dinamo scapă de Cortacero în momentul în care domnul Negoiță este de acord cu înstrăinarea acțiunilor. Când domnul Negoiță i-a vândut lui Drăghia, pe 200 de lei, mă refer la firma Lotus, i-a pus o clauză. Nu poate înstrăina nicio acțiune, dar s-a procedat invers.

ADVERTISEMENT

Domnul Cortacero nu a cumpărat de la Dinamo acțiunile, ci de la domnul Drăghia cele 200 de părți sociale și a devenit proprietarul unic al lui Lotus”.

„În consecință, e proprietarul pachetului majoritar de 73% din acțiuni al lui Dinamo. Dar la Registrul Comerțului se regăsește în continuare acea clauză: cine a preluat se substituie Lotus și Cortacero doar în cazul în care domnul Negoiță este de acord să vândă. Asta e problema!

Domnul Cortacero, ca toți escrocii, nu a dat banii ca sponsorizare, ci sub formă de împrumut. În consecință e o datorie care se va înscrie la masa credală.

Deci practic va pierde 97% din sumă și se vor scărpina în buză toți cei care l-au ajuat cu banii! Mai ia 3% care trebuie să îi dea Dinamo. Insolvența îl va curăța și pe Cortacero și Negoiță de bani și vor rămâne cu 3% active. Deci vor mai recupera doar 3% din sumele cu care au creditat”, a mai spus Constantin Anghelache pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT