Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, noul director sportiv al Farului Constanţa! Anunţul oficial! “Un transfer de marcă”

05.10.2018 | 00:05
Ionel Danciulescu noul director sportiv al Farului Constanta Anuntul oficial Un transfer de marca

Ionel Dănciulescu este noul director sportiv al echipei Farul Constanţa. Anunţul a fost făcut pe contul oficial de Facebook al clubului de la malul Mării Negre, iar fanii echipei i-au urat deja succes în noua poziţie pe care o va ocupa în organigrama clubului din Liga 2.

“FC Farul a făcut astăzi un transfer de marcă. La Constanța vine Ionel Dănciulescu, fostul atacant care a activat în foarte multe meciuri din Liga 1. “Danciu” va ocupa la FC Farul funcția de manager sportiv. Îi urăm mult succes în mandatul său la Farul Constanța”, a fost anunţul făcut de oficialii clubului Farul Constanţa pe pagina de Facebook.

Ionel Dănciulescu, noul director sportiv al Farului Constanţa după ce a plecat de la Dinamo

Ionel Dănciulescu, noul director sportiv al Farului Constanţa a acceptat oferta la două săptămâni după ce şi-a dat demisia de la Dinamo Bucureşti, unde ocupa postul de director general. “Danciu” a vorbit pentru FANATIK despre oferta primită din partea lui Ciprian Marica. “Ce voi face eu? Hai să mai avem un pic de răbdare. Voi lua în calcul foarte serios și oferta primită de la Marica. Nu degeaba a vorbit băiatul ăla de ea. În câteva zile o să îi dau un răspuns”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru FANATIK.

Fanii Farului Constanţa au mai primit o veste bună joi, clubul primind acceptul să joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul “Farul”. “Am reuşit! Jucăm acasă! Stadionul Farul Constanța a primit, astăzi, omologarea de la Federația Română de Fotbal, ISU și Jandarmeria Română, iar echipa FC Farul Constanța poate juca acasă, la Constanța, meciul cu FC Universitatea Cluj”, au anunţat oficialii clubului pe contul oficial de Facebook.