ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionel Dănciulescu nu ia în calcul Liga 4: ”Refuz să cred că asta ar fi mai bine pentru Dinamo”

Autor: Traian Terzian | 11.12.2020 | 09:02
Ionel Dănciulescu nu ia în calcul Liga 4: ”Refuz să cred că asta ar fi mai bine pentru Dinamo”
Fostul director sportiv de la Dinamo, Ionel Dănciulescu, nu ia în calcul o restartare a clubului din Liga 4 și speră că mai există soluții de salavare a grupării din Ștefan cel Mare. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul director sportiv de la Dinamo București, Ionel Dănciulescu, nu ia în calcul o restartare a clubului din Liga 4 și speră că mai există soluții de salavare a grupării din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Câinii” au ajuns într-o situație financiară dramatică, după ce investitorii spanioli în frunte cu Pablo Cortacero nu au venit cu banii promiși.

Fanii dinamoviști sunt revoltați după ultima promisiune neonorată a noilor conducători și anunță un plan de salvare a clubului prin ”Programul DDB”.

ADVERTISEMENT

Dinamo în Liga 4 este de neconceput pentru Ionel Dănciulescu

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu speră să se găsească o soluție pentru salvarea clubului pentru ca acesta să nu ajungă la faliment și retrogradarea în Liga 4.

”La Dinamo este o situație dramatică la care nu mă așteptam să ajungem. Încerc mereu să fiu optimist și să cred că va exista o soluție salvatoare pentru redresarea echipei. Cu toate acestea, fără o infuzie de capital consistentă, nu este vizibilă o soluție, ținând cont la ce fond de salarii s-a ajuns din vară”, a declarat Danciu.

ADVERTISEMENT

”E nevoie urgentă de un stadion nou. Pentru a crea o emulație în rândul suporterilor, sponsorilor, acționarilor. Refuz să mă gândesc în acest moment că pentru Dinamo cel mai bine ar fi să reînceapă totul de la zero. Sper să existe și altă cale de salvare”, a mai spus el într-un interviu pentru blog-ul lui Narcis Răducan.

Suporterii lui Dinamo vor să salveze clubul de la faliment și au detaliat planul prin care vor să facă acest lucru. Ei vor ca banii strânși prin ”Programul DDB” să intre pentru plata salariilor și astfel să se încheie anul fără datorii către jucători.

ADVERTISEMENT

Fanii au anunțat că în acest moment în conturi se află suma de 185.000 de euro, însă banii vor fi virați în contul clubului cu titlul de împrumut pentru a fi plătiți jucătorii, pentru a nu-și depune memorii, și către stat, terți, angajații clubului și oamenii de la Săftica, urmând să fie recuperați la începutul anului viitor, din drepturile de televizare.

Cosmin Contra a vorbit într-un interviu în presa spaniolă despre situaţia de la Dinamo, formație pe care a antrenat-o până la începutul lunii decembrie. Cu această ocazie, fostul tehnician al “câinilor” a susţinut că mai mulţi fotbalişti au notificat clubul şi vor putea pleca în curând de la echipă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!