Fotbal intern

Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo!? “Vorbim după meci!”

21.09.2018 | 12:00
Ionel Danciulescu pleaca de la Dinamo Vorbim dupa meci

Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo!? “Vorbim după meci!” Oficialul clubului din Ştefan cel Mare este foarte aproape de o despărţire de gruparea patronată de Ionuţ Negoiţă, deranjat de faptul că a fost trecut pe linie moartă în ultima perioadă.

Fostul internaţional nu mai suportă situaţia în care se află în acest moment la Dinamo. Realitatea Tv a anunţat că după meciul de la Iaşi oficialul formaţiei din Ştefan cel Mare îşi va prezenta demisia şi mai mult ca sigur va prelua funcţia de director sportiv la naţionala Under 21 a României, funcţie pe care a ocupat-o Mirel Rădoi până la preluarea postului de selecţioner. Contatat telefonic de către FANATIK.RO, Danciu a lăsat de înţeles că meciul din Copou va fi ultimul pentru el în calitate de reprezentat al clubului din Ştefan cel Mare.

Dinamo rămâne fără Ionel Dănciulescu!

Însă Ionel Dănciulescu, fostul atacant al clubului din Ştefan cel Mare, a ţinut din start să precizeze că discuţia pe tema plecării sale de la Dinamo Bucureşti este mult mai bine să se facă după meciul de la Iaşi. “Vă rog frumos să mă înţelegeţi că avem un meci important la Iaşi. Vedem după meci ce o să se întâmple. Nu pot să spun nici da, dar nici nu. Vedem după meci. Vă rog să nu vă supăraţi. Vorbim după meci”.a spus Danciu pentru FANATIK.RO.

Dănuţ Lupu a afirmat în cursul zilei de azi, că în cazul în care Bratu va fi demis de la Dinamo, atunci este bine ca toţi cei din conducere să îşi dea demisa şi să părăsească conducerea grupării din Ştefan cel Mare. “Eu sunt conştient că rezultatele ţin în viaţă un antrenor, dar mi se pare o mare prostie dacă Bratu este dat acum afară. Omul s-a băgat la un proiect, nu? Crezi că era simplu pentru el când se trezea pe fiecare zi că îi este vândut câte un jucător?

Ce vreţi să facă? E Bratu vreun magician şi nu ştiu eu? În primul rînd, dacă este să îl dai până la urmă afară pe Bratu, atunci trebuie să îi dai afară şi pe cei care l-au propus, nu? Ăştia de ce să nu plătească? David, Danciu, stai că Danciu oricum nu are nici o treabă pe la Dinamo, că el stă mai mult pe la televizor, dar ăia care l-au linguşit pe Negoiţă ce fac acum? Îl aruncă pe Bratu la înaintare? Nu este normal”,a spus Lupu pentru FANATIK.RO.

Citeşte şi: Mama lui Cristi Neamţu: “Pentru mine, Marius Şuleap este un criminal!”