Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, prima reacţie despre revenirea la Dinamo. “Mereu am lucrat foarte bine cu Mircea Rednic!”

04.12.2018 | 10:59
Ionel Danciulescu prima reactie despre revenirea la Dinamo Mereu am lucrat foarte bine cu Mircea Rednic

Ionel Dănciulescu a plecat de la Farul Constanţa în luna noiembrie, după ce a fost manager sportiv al grupării din Liga 2 timp de o lună, iar Mircea Rednic îşi doreşte ca fostul atacant din “Ştefan cel Mare” să se întoarcă la echipă. “Puriul” l-a dat afară pe directorul sportiv George Trandafir după eşecul din meciul cu FC Viitorul Constanţa, scor 4-1.

Ionel Dănciulescu a oferit prima racţie despre o posibilă revenire la Dinamo pentru FANATIK.RO. Fostul director general din “Ştefan cel Mare” susţine că nu ar refuza să se întoarcă în “Groapă” şi a dezvăluit că a avut mereu o relaţie bună cu Mircea Rednic. Mai mult, fostul atacant speră ca dinamoviştii să reuşească să se califice în play-off-ul Ligii 1 Betano.

Ionel Dănciulescu a vorbit despre revenirea la Dinamo

“Niciodată să nu spui niciodată! Eu mereu am lucrat foarte bine cu domnul Mircea Rednic, este un antrenor foarte bun care ştie ce trebuie să facă la Dinamo. Momentan nu am discutat nimic în legătură cu o revenire la Dinamo, dar nu aş refuza. Dinamo rămâne mereu în sufletul meu, dar în acest moment este important ca echipa să se califice în play-off şi nu cine o să fie director acolo. Sunt sigur că domnul Mircea Rednic va face treabă bună la echipă şi o să vedem pe viitor ce se va întâmpla”, a spus Ionel Dănciulescu pentru FANATIK.RO.

Mircea Rednic se bucură alături de Ionel Dănciulescu pentru o victorie a lui Dinamo
Mircea Rednic şi Ionel Dănciulescu la finalul unui meci jucat de Dinamo cu FCSB

După 17 etape jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti se află pe locul 10 în clasament, cu 18 puncte, la egalitate cu Poli Iaşi. Gruparea antrenată de Mircea Rednic are 4 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri în actuala ediţie.

Rezultatele lui Mircea Rednic pe banca tehnică a lui Dinamo în sezonul 2018 – 2019:

  • Dinamo – Dunărea Călăraşi, scor 1-1
  • Concordia Chiajna – Dinamo, scor 0-0
  • FC Voluntari – Dinamo, scor 0-1
  • Dinamo – FCSB, scor 1-1
  • Dinamo – Gaz Metan, scor 1-1
  • Viitorul – Dinamo, scor 4-1

În etapa a 18-a din Liga 1 Betano, Dinamo Bucureşti va primi vizita echipei CFR Cluj, azi, de la ora 20.00, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.