Fotbal intern

Ionel Dănciulescu s-a întors la Dinamo! Ce funcţie va ocupa. “A insistat foarte mult!”

06.12.2018 | 11:43
Ionel Danciulescu sa intors la Dinamo Ce functie va ocupa A insistat foarte mult

Ionel Dănciulescu a dezvăluit pentru FANATIK.RO în cursul zilei de marţi, 4 decembrie, că nu ar refuza să revină la Dinamo, iar atacantul a ajuns la un acord cu oficialii grupării din “Ştefan cel Mare” astăzi, după ce Mircea Rednic a insistat ca să lucreze cu el.


UPDATE. Ionel Dănciulescu a vorbit după ce a ajuns la un acord cu Dinamo pentru a ocupa postul de director sportiv.

“Parcă n-am plecat niciodată. E adevărat, de luni mă voi întoarce la echipa mea de suflet. Mulțumesc pentru încrederea acordată de nea Mircea Rednic, Alexandru Davis și Ionuț Negoiță. Antrenorul a insistat foarte mult. Sper să facem o treabă cât mai bună. Voi fi alături de băieți, așa cum am fost întotdeauna. Vreau să văd o tresărire de orgoliu la meciul de sâmbătă cu Hermannstadt. Sunt jucători care pot juca fotbal frumos și eficient și trebuie să scoată echipa din acest impas”, a spus Dănciulescu, la TV Digi Sport.


După ce Mircea Rednic a decis să îl dea afară de la Dinamo pe directorul sportiv George Trandafir pentru că i-ar fi furnizat informaţii greşite în legătură cu un jucător, antrenorul din “Ştefan cel Mare” a hotărât ca Ionel Dănciulescu să se întoarcă la Dinamo.

Mircea Rednic l-a convins pe Ionel Dănciulescu să se întoarcă la Dinamo

Cele două părţi au ajuns la un acord chiar în ziua în care fostul mare atacant din “Ştefan cel Mare” împlineşte 43 de ani. Mircea Rednic a confirmat mutarea: “Cadou de ziua lui“, a spus “Puriul” pentru Digisport. Astfel, Ionel Dănciulescu o să îl înlocuiască pe George Trandafir, cel care ocupa postuld e director sportiv.

Ionel Dănciulescu se despărţise de Dinamo Bucureşti pe 21 septembrie, chiar înaintea meciului disputat de “câini” pe terenul celor de la Poli Iaşi, după 5 ani în care ocupase mai multe funcţii în club: director sportiv, antrenor şi director general. După ce a plecat din “Ştefan cel Mare”, fostul atacant a mers la Farul Constanţa, echipă din Liga 2, pentru a-l ajuta pe Ciprian Marica, dar a rezitat o lună.

Mircea Rednic şi Ionel Dănciulescu la un meci al lui Dinamo

Ionel Dănciulescu a câştigat cu Dinamo trei titluri

Ionel Dănciulescu a cucerit cu Dinamo trei titluri de campion (2002, 2004, 2007), trei Cupe ale României (2003, 2004, 2012), două Supercupe (2001 şi 2008), două titluri de golgheter (2004 şi 2008) şi titlul de cel mai bun fotbalist al anului (2004).

“Niciodată să nu spui niciodată! Eu mereu am lucrat foarte bine cu domnul Mircea Rednic. Nu aş refuza, deşi momentan nu am discutat nimic. Dinamo rămâne în sufletul meu şi o să vedem pe viitor ce se va întâmpla”, a spus Ionel Dănciulescu pentru FANATIK în cursul zilei de marţi.