ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, scos din minți de situația de la Dinamo: ”Am fost păcăliți de o manieră incredibilă”

Autor: Traian Terzian | 23.11.2020 | 22:10
Ionel Dănciulescu, scos din minți de situația de la Dinamo: ”Am fost păcăliți de o manieră incredibilă”
Fostul director sportiv al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, este scos din minți de situația prin care trec ”câinii” din cauza promisiunilor neonorate de patronii spanioli. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul director sportiv al clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, este scos din minți de situația prin care trec ”câinii” din cauza promisiunilor neonorate de patronii spanioli.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant are de primit niște restanțe salariale de la gruparea din Ștefan cel Mare, dar actualul președinte Dorin Șerdean nu i-a răspuns la telefon.

Între timp, președintele Consiliului de Administrație, Pablo Cortacero, a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru data de 21 decembrie.

ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo îl macină pe Ionel Dănciulescu

”Nici nu vreau să mă gândesc la faliment. Nu vreau să accept că se va ajunge la o situație de genul acesta. Sper să existe o rezolvare, să vină cineva cu o soluție. Această soluție este legată de bani. Dacă nu vor veni banii, Dinamo va supraviețui cu greu”, a declarat Ionel Dănciulescu despre situația de la Dinamo.

”Am fost păcăliți de o manieră incredibilă. Deocamdată n-am depus niciun memoriu, aștept ca cei de la Dinamo să se achite de această datorie pe care o au. Sunt convins că sunt mai multe datorii pentru alți jucători care au fost la Dinamo, nu este o situație ușoară”, a spus fostul atacant la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Nu m-au dat spaniolii afară, ei nici nu mă cunoșteau. Știți cine m-a dat afară! Domnul Șerdean mi-a dat vestea, dar asta e mai puțin important, nu mă mai interesează ce a fost.

Mă interesează doar să se salveze echipa, este o situație care pare fără ieșire. Nu știu cum sunt lucrurile în interior. Aici e nevoie de o infuzie mare de capital, nu mai poți salva echipa cu bani de la suporteri”, a încheiat Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

Situația este una dramatică din punct de vedere al situației financiare în Ștefan cel Mare, iar FANATIK a aflat că jucătorii se gândesc la ce e mai rău chiar dacă încă mai speră să-și primească salariile restante.

Din informațiile FANATIK, fanii din Programul DDB încearcă să scape clubul de Pablo Cortacero și au cerut o parte din banii, 100.000 de euro, cu care au împrumutat Dinamo în vară. Suporterii au fost amânați și le-au cerut clar spaniolilor că dacă nu pot să-i dea înapoi să le dea acțiuni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!