ADVERTISEMENT
Sport

Ionel Dănciulescu se întoarce la Dinamo: ”Mai sunt mici detalii de pus la punct”

Autor: Gabriela Gheorghe | 12.12.2020 | 14:30
Ionel Dănciulescu se întoarce la Dinamo: ”Mai sunt mici detalii de pus la punct”
Dusan Uhrin si Ionel Danciulescu in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si Dinamo Bucuresti, contand pentru Cupa Romaniei, disputat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, marti 3 martie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionel Dănciulescu se va întoarce la Dinamo, de data aceasta la Clubul Sportiv, la cinci luni distanță după ce a plecat de la echipa de fotbal.

ADVERTISEMENT

Legenda formației din ”Ștefan cel Mare” se va implica în proiectul unei noi Academii a formației, care va avea juniori între șase și 12 ani.

Fostul fotbalist a spus că mai sunt de pus la punct unele detalii, iar dacă totul se va întâmpla conform așteptărilor, marți se va face o conferință de presă în care va fi anunțat proiectul, iar activitatea va debuta efectiv în prima lună a anului viitor.

ADVERTISEMENT

”Pe 15 ianuarie vom da drumul proiectului”

”Mai sunt mici detalii de pus la punct, dacă nu intervine nimic probabil marți va fi o conferință de presă, cu președintele clubului și domnul Vela, iar pe 15 ianuarie vom da drumul proiectului.

E o Academie, de la U6 la U12, până acolo. Va fi semnat un protocol cu FC Dinamo, cu DDB, cu suporterii, vom colabora foarte bine”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu s-a despărțit de Dinamo în luna august, după sosirea conducerii spaniole, care a hotărât să-l pună în funcția fostului vârf, director sportiv, pe Rufo Collado.

”M-a anunțat că sunt dat afară”

”Au fost alte persoane care m-au dat afară, nu Cortacero sau Couto. Persoane de naționalitate română, dar tot răul spre bine. Domnul Șerdean m-a anunțat că sunt dat afară și tot el a promis că mă aduce înapoi. Domnul Șerdean ar putea spune cine m-a dat afară”, a spus Ionel Dănciulescu, chestionat despre momentul în care a fost anunțat că va pleca de la echipă.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a făcut 44 de ani și a dezvăluit ce își dorește la împlinirea acestei vârste. Fostul fotbalist de la Dinamo vrea ca echipa din Ștefan cel Mare să se întoarcă în topul fotbalului din România.

Dănciulescu a lansat un atac dur împotriva șefilor lui Dinamo, pe care îi acuză că sunt vinovați pentru situația grea prin care trec ”câinii”. Antrenorul Cosmin Contra a plecat de la echipă, jucătorii și ceilalți angajați nu și-au încasat salariile de luni bune, iar banii promiși de Pablo Cortacero întârzie să apară.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1