Fotbal intern

Ionel Dănciulescu se teme înaintea meciului Academica Clinceni – Dinamo: ”Ar fi o dramă să nu ne calificăm”

03.03.2020 | 10:57
Ionel Danciulescu se teme inaintea meciului Academica Clinceni  Dinamo Ar fi o drama sa nu ne calificam
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu se teme de ce este mai rău înaintea meciului Academica Clinceni – Dinamo București, din sferturile de finală ale Cupei României.

Ionel Dănciulescu se teme înaintea meciului Academica Clinceni – Dinamo: ”Cupa României este un obiectiv primordial”

”Un sezon dezamăgitor pentru toată suflarea dinamovistă. Să vedem ce mai putem salva. Cupa României este un obiectiv al nostru, a fost mereu un obiectiv primordial pentru Dinamo”, a declarat temător Ionel Dănciulescu înaintea meciului Academica Clinceni – Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Trebuie neapărat să câștigăm în această seară. Eu sper ca moralul jucătorilor să fie bun. Meciurile astea sunt speciale pentru că nu trebuie să riști foarte mult. Eu cred că avem o echipă competitivă și putem trece de Academica Clinceni”, a spus oficialul dinamovist la emisiunea Pro Sport Live.

”Să aducem o calmitate la echipă”

”Ar fi o dramă dacă nu am reuși să învingem Academica Clinceni, o echipă venită din Liga 2. E o echipă bine organizată, compactă, care speculează orice, e periculoasă”, a mai afirmat Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

”Eu sper ca în această seară să câștigăm și să aducem o calmitate la echipă. Ei au câștigat, au fost mai buni decât noi, dar eu sper să câștigăm în această seară și să ne îndeplinim obiectivul”, a încheiat oficialul ”câinilor”.

Dănciulescu, acuze la oficiali

În urmă cu o zi, Ionel Dănciulescu a răbufnit la adresa celor care au dus clubul din „Ștefan cel Mare” într-o situație neplăcută și a dezvăluit că majoritatea foștilor oficiali ai „câinilor” s-au ferit de responsabilități.

ADVERTISEMENT

Partida Academica Clinceni – Dinamo București, din sferturile de finală ale Cupei României se va disputa marți, de la ora 20:00. Întâlnirea va avea loc în Ștefan cel Mare, deoarece ilfovenii nu dispun de nocturnă pe arena proprie și nu pot organiza jocul acasă.

Fanii, reacție dură după eșecul din campionat

Dinamo a fost învinsă acasă de Academica Clinceni, scor 0-1, în prima etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1. În urma acestei înfrângeri, ”câinii” sunt la doar cinci puncte de primul loc retrogradabil și la patru de poziția de baraj.

ADVERTISEMENT

O parte dintre fanii lui Dinamo au reacționat vehement după înfrângerea cu Academica Clinceni și i-au cerut demisia lui Dusan Uhrin pe pagina de Facebook a clubului, considerându-l principalul vinovat pentru parcursul ”câinilor”, iar alții au adus în discuție o înțelegere între cele două cluburi.

ADVERTISEMENT