Fotbal intern

Ionel Dănciulescu şi-a dat demisia de la Farul Constanţa. Care este motivul pentru care a plecat

22.11.2018 | 18:11
Ionel Danciulescu sia dat demisia de la Farul Constanta Care este motivul pentru care a plecat

Ionel Dănciulescu a decis să îşi dea demisia de la Farul Constanţa, deşi a ajuns în conducerea echipei din Liga a 2-a în urmă cu aproape o lună. Fostul atacant a acceptat propunerea lui Ciprian Marica de a ocupa postul de director sportiv, dar lucrurile care au avut loc la formaţia pregătită de Petre Grigoraş nu au fost pe placul acestuia.

Ionel Dănciulescu susţine că a plecat de la Farul Constanţa deoarece lucrurile de la gruparea finanţată de Ciprian Marica mergeau foarte încet şi crede că echipa din Liga a 2-a are nevoie de ajutorul autorităţilor locale pentru a putea evolua.

De ce şi-a dat Ionel Dănciulescu demisia de la Farul Constanţa

“A fost o decizie de comun acord între mine şi Ciprian. Este un proiect în care eu cred, am încercat să fiu alături de echipă, de Grigoraş, dar probabil sunt pretenţios sau văd eu lucrurile într-o anumită direcţie. Lucrurile se mişcă acolo foarte încet. E nevoie şi de sprijinul autorităţilor locale. Decizia a fost luată de săptămâna trecută şi vreau să îi mulţumesc. Am încercat să îl ajut, îi urez succes şi sper să pună echipa pe picioare, dar are nevoie de ajutorul autorităţilor locale. Doar promisiuni, discuţii, nimic palpabil. Doar declarativ. Am discutat cu Ciprian, şi-ar fi dorit să continui, dar după 5 ani la Dinamo, am sesizat că la Farul lucrurile se mişcă într-o direcţie, care nu-mi convenea mie”, a spus Ionel Dănciulescu la o emisiune de sport.

Ionel Dănciulescu în timp ce vorbea într-o conferinţă de presă la Farul Constanţa
Ionel Dănciulescu într-o conferinţă de presă la Farul Constanţa

Ce zicea Ionel Dănciulescu în momentul în care a semnat cu Farul Constanţa:

E un proiect nou, care sunt convins că va avea succes. Cel puţin noi vom face totul pentru asta. Mă bucur că voi lucra cu Ciprian, suntem tineri şi dispuşi să muncim. Farul e o echipă de tradiţie, iar un oraş atât de mare merită o echipă puternică, a declarat Ionel Dănciulescu.