Fotbal intern

Ionel Dănciulescu și-a prelungit contractul cu Dinamo! Fanii au convins conducerea să-l păstreze

30.06.2020 | 17:22
Ionel Danciulescu sia prelungit contractul cu Dinamo Fanii au convins conducerea sal pastreze
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu și-a prelungit contractul cu Dinamo, după ce fanii „câinilor” au intervenit și au convins conducerea să-l păstreze pe „Danciu”.

Astfel, Ionel Dănciulescu își va păstra poziția de manager al clubului din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Dănciulescu speră să rezolve problemele de la club și să îi ambiționeze pe jucători să se salveze de la retrogradare.

Ionel Dănciulescu și-a prelungit contractul cu Dinamo

Ionel Dănciulescu rămâne managerul lui Dinamo și și-a prelungit contractul cu „câinii”, deși Bogdan Bălănescu și Ionuț Negoiță nu îl mai doreau, confrom antenasport.ro.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au avut ultimul cuvânt de spus și au reușit să-i înduplece pe șefii „alb-roșilor” să nu-l dea afară pe Ionel Dănciulescu.

Florin Prunea nu înțelegea de ce Ionel Dănciulescu riscă să fie dat afară

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit despre tensiunile care sunt între Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu și Ionel Dănciulescu: Și Negoiță și Bălănescu parcă au înnebunit cu Dănciulescu! Să-l dăm afară pe Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

Le-am spus ’cât timp voi fi la Dinamo, Dănciulescu nu va pleca de aici’. Eu aveam nevoie de Danciu, e un om de vestiar.

Vorbește foarte mult cu jucătorii, toți sunt foarte apropiați de Danciu, și contează să ai un astfel de om în vestiar”.

ADVERTISEMENT

„M-au zăpăcit să-l dăm afară pe Dănciulescu. Eu îmi bat joc de un jucător emblematic al lui Dinamo? De un băiat pe care îl cunosc și în care am încredere? M-au înnebunit. Eu bănuiesc de ce! Pentru că Danciu este apropiat de suporteri”, a mai spus Florin Prunea.

Florin Prunea a vorbit și după umilința suferită de Dinamo cu FCSB, 0-3, și i-a acuzat pe Ionuț Negoiță, dar și pe Mihai Popescu:

„Diferența fizică a fost determinantă. În ultima etapă la Botoșani, înainte de partidă, domnul Popescu a părăsit echipa, a părăsit echipa pentru că avea un salariu prea mic.

Stăteam cu Dușan și ne minunam, ne gândeam că nu are ce să mai caute la echipă după acest gest.

Când venim la pregătire îl găsesc pe Popescu cu zâmbetul pe buze și dă noroc cu noi. Îl întreb pe Bălănescu ce facem cu el și a tot încercat să-mi explice.

Domnul Negoiță se pare că nu conducea deloc Dinamo, el nu a știut niciodată ce are în curtea lui. Bălănescu a insistat să rămână Popescu la Dinamo”.

ADVERTISEMENT