ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Rivalele nu se tem de transferurile făcute de Steaua: “Nu le garantează succesul, s-a văzut în ultimii doi ani”

FCSB transferă pe bandă rulantă, formaţia patronată de Gigi Becali cumpărându-i recent pe Dragoş Nedelcu şi pe Romario Benzar. Chiar dacă steliştii se întăresc, rivalii din campionat nu...
Autor: Razvan Nicolae | 11.08.2017 | 00:01
Rivalele nu se tem de transferurile făcute de Steaua:

FCSB transferă pe bandă rulantă, formaţia patronată de Gigi Becali cumpărându-i recent pe Dragoş Nedelcu şi pe Romario Benzar. Chiar dacă steliştii se întăresc, rivalii din campionat nu sunt speriaţi de achiziţiile făcute de echipa antrenată de Nicolae Dică. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre transferurile recente ale Stelei.

ADVERTISEMENT

Oficialul dinamovist a vorbit înaintea meciului cu CFR Cluj despre achiziţiile Stelei, acesta declarând că nu este speriat de mutările făcute echipa patronată de Gigi Becali. Ionel Dănciulescu a precizat că numărul mare de transferuri făcute nu garantează automat şi succesul în campionat sau în cupele europene, acesta dând exemplu parcursul steliştilor din ultimii doi ani.

“Deocamdată, suntem destul de bine, vom vedea ce va fi. Fiecare are politica lui, dar spun că indiferent de ce jucători ai transfera si ce salarii dai, asta nu-ţi garantează sucesul şi s-a văzut asta la Steaua în ultimii doi ani”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru o televiziune de sport înaintea meciului de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan, directorul general al celor de la CFR Cluj, a vorbit la rândul său de achiziţiile celor de la FCSB. Acesta declarând că steliştii pot să-şi facă în acest moment două echipe. “Ceea ce face Gigi Becali este un lucru foarte bun. Practic îşi face două echipe, să fie acoperit şi în campionat şi în Europa. Steaua este o competitoare puternică. Lupta este deschisă. Va fi o luptă în cinci, şase echipe pentru titlu”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!