Îl conving să rămână la Dinamo? Propunere surpriză de la Negoiţă!

Alex Bradescu    Silviu Ghering   
in Dinamo
14/03/2018, 09:36
Îl conving să rămână la Dinamo? Propunere surpriză de la Negoiţă!

Ionel Dănciulescu a anunţat că vrea să plece de la Dinamo. Motivele acestuia au fost expuse într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.RO (TOATE DETALIILE AICI), iar acum se pare că fostul atacant e mai hotărât ca oricând. 

Cu toate acestea, patronul Ionuţ Negoiţă şi preşedintele dinamovist Alexandru David vor ca acesta să nu plece din Ştefan cel Mare şi i-au pregătit o contraofertă. Conform Gsp.ro, Dănciulescu ar urma să aibă puteri sporite în noua organigramă a clubului: postul de director general, cu putere de decizie asupra tuturor aspectelor din viaţa de zi cu zi a echipei, plus salariu mărit.  

Vrea să plece la Iaşi

Dănciulescu este de mai multă vreme în negocieri cu CSM Poli Iaşi. Echipa care a lăsat-o pe Dinamo în afara play-off-ului i-a făcut în toamnă prima ofertă directorului sportiv din Ştefan cel Mare. La Iaşi ar urma să lucreze cu Flavius Stoican, fostul său coechipier de la Dinamo. 

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×