Fotbal intern

Ionel Gane nu știe dacă mai rămâne la Dinamo: „A fost ca în Scary Movie, ceva horror”

20.12.2020 | 23:27
Ionel Gane nu stie daca mai ramane la Dinamo A fost ca in Scary Movie ceva horror
ADVERTISEMENT

Antrenorul Ionel Gane a reușit să termine anul 2020 fără să piardă pe terenul uneia dintre revelațiile sezonului în Liga 1. Dinamo a remizat 1-1 cu Academica, la Călărași, dar Gane nu știe dacă va mai rămâne. 

Alb-roșiii sunt la patru puncte în spatele ultimului loc care duce în play-off-ul Ligii 1. Cu 16 puncte, „câinii” pot spera în continuare să ajungă între primele 6, însă dificultățile administrative ar putea anula orice efort sportiv.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ionel Gane a dezvăluit că viitorul clubului depinde de ceea ce se va întâmpla în cadrul ședinței care va avea loc luni, 21 decembrie. Adunarea Generală a Acționarilor a fost convocată de Pablo Cortacero.

Ionel Gane nu știe dacă mai rămâne la Dinamo: „A fost ca în Scary Movie”

Dinamo a încheiat onorabil un an 2020 în care a fost de mai multe ori aproape de faliment. „Câinii” termină sezonul de toamnă din Liga 1 la doar patru puncte în spatele locului 6, are duce în play-off-ul Ligii 1. Asta după ce alb-roșiii au remizat scor 1-1 pe terenul Academicii Clinceni. Antrenorul Ionel Gane a comentat remiza.

ADVERTISEMENT

„Cred că am fost echipa care a controlat jocul, în mare parte. Meritam mai mult de un punct. Am avut două ocazii prin Paul în prima repriză, la fel și îăn partea a doua. Ei au avut doar un șut, în afara golului. E greu să joci contra unei echipe care se apără cu 8-9 jucători în jumătatea proprie.

Sunt o echipă reactivă, o echipă ce iese în viteză din apărare, face bine tranziția pozitivă. Aveau și un moral bun.Îmi felicit jucătorii, merită tot respectul al meu și al tuturor pentru ce au făcut în ultimele luni. Avem 16 puncte în acest moment și mai sunt multe etape”, a spus Gane la Digisport.

ADVERTISEMENT

Fostul secund al lui Cosmin Contra a vorbit și despre agitația din final de an de la Dinamo. Clubul nu știe pe ce drum o va apuca din punct de vedere administrativ. Suporterii din DDB vor să îi dea lovitura de grație lui Pablo Cortacero și să preia clubul definitiv de la spaniol

„Lunile astea au fost ca în „Scary Movie”, ca într-un film horror. Tot ce ne-a adus bucurie în aceste luni a fost jocul. În rest, am fost mințiți, a fost foarte greu. Am nevoie de puțină liniște, vom vedea zilele astea ce o să se întâmple. Știu că mâine va fi o ședință la club, vom vedea ce decizii se vor lua și cine va asigura conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Suporterii ne-au ajutat foarte mult și vor să facă lucruri bune pentru club. Să vedem câți jucători rămân, care va fi situația echipei, ne reunim pe 3 ianuarie. Aștept zilele de mâine și poimâine să vedem ce decizii se vor lua la nivel administrativ”, a mai spus Gane.

ADVERTISEMENT