Fotbal intern

Ionel Gane, optimism surprinzător înainte de Dinamo – Gaz Metan Mediaș: ”E cel mai frumos lucru”

26.01.2021 | 16:21
Ionel Gane optimism surprinzator inainte de Dinamo  Gaz Metan Medias E cel mai frumos lucru
ADVERTISEMENT

Antrenorul Ionel Gane a arătat un optimism surprinzător înainte de meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaș, din etapa a 19-a a Ligii 1, în ciuda faptului că elevii săi vin după un eșec drastic.

”Câinii” au pierdut la scor cu FC Botoșani și criza de la club se adâncește. Nimeni nu mai pare să îl creadă pe Pablo Cortacero că va rezolva situația și sceptrul falimentului pare din ce în ce mai aproape.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate problemele cu banii și înfrângerea în fața celor de la Botoșani, Jerry Gane se mai confruntă cu o problemă: suspendarea lui Deian Sorescu pentru întâlnirea cu ardelenii de miercuri, 27 ianuarie, de la ora 20:00.

Optimism ireal din partea lui Ionel Gane înainte de Dinamo – Gaz Metan Mediaș

”Această pandemie a schimbat calitatea fotbalului în toată lumea și trebuie să ne adaptăm repede la realitate, mai ales că jucăm din 3 în 3 zile. Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoșani, vreau o reacție pozitivă a echipei, mai ales că îi avem la dispoziție și pe jucătorii care nu au făcut deplasarea în Moldova”, a declarat optimist Ionel Gane înainte de Dinamo – Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

”Sperăm să-i putem folosi cât mai repede pe toți, indiferent de nume! Sunt jucători valoroși, cu experiență, cu siguranță vor aduce un plus echipei. Să nu uităm că la Botoșani am avut pe foaie 10 jucători U21, ceea ce nu s-a mai întâmplat la Dinamo de foarte mulți ani!

Trebuie să avem răbdare cu cei tineri, nu este ușor nici pentru ei să se integreze în această perioadă complicată la Dinamo. I-am pregătit mental pe toți încă de la reunirea lotului, de la primele antrenamente în acest an”, a afirmat Gane.

ADVERTISEMENT

Antrenorul laudă inițiativele suporterilor

”Jucătorii sunt pregătiți pentru meciurile următoare, nu e cazul să ne mai plângem din cauza acestui program. În loc de antrenamente repetate în aceste zile friguroase, cred că este cel mai frumos lucru să joci din 3 în 3 zile, să uiți o înfrângere pentru a învăța din nou să câștigi”, a spus tehncianul, conform site-ul oficial al clubului.

”Eu am simțit implicare din partea suporterilor de când am venit la echipă. Nu știu unde ar fi fost Dinamo fără sprijinul DDB! Sunt convins că fanii noștri vor reuși în continuare lucruri unice în România”, a încheiat Jerry Gane.

ADVERTISEMENT

Veste incredibilă pentru Dinamo! În conturile clubului au intrat aproximativ 500.000 de euro, noua tranșă din drepturile TV pentru acest sezon. FANATIK a aflat în exclusivitate că banii au intrat în conturile clubului încă de luni seara, 25 ianuarie, iar fotbaliștii vor încasa pentru prima oară salariile în ultimele patru-cinci luni.

ADVERTISEMENT