ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionel Gane surprinde după Dinamo – Sepsi 0-0: „E un punct câștigat, mai sunt multe meciuri”

Autor: Cosmin Crăciun | 13.02.2021 | 23:53
Ionel Gane surprinde după Dinamo - Sepsi 0-0: „E un punct câștigat, mai sunt multe meciuri”
Ionel Gane surprinde după Dinamo - Sepsi 0-0: „E un punct câștigat, mai sunt multe meciuri”. Sursa foto: SportPictures.eu

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, s-a declarat mulțumit după remiza 0-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. „Câinii” au șanse mici să mai prindă play-off-ul, însă tehnicianul nu renunță la luptă.

ADVERTISEMENT

Și jucătorii alb-roșii au declarat că păstrează speranțe, deși se află la șapte puncte în urma ultimului loc de play-off, iar Academica Clinceni are și un meci mai puțin disputat.

Pentru Dinamo, urmează o perioadă ceva mai lejeră, după ce în ultimele zile „câinii” au avut de înfruntat numai adversari puternici, printre care FCSB și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Ionel Gane surprinde după Dinamo – Sepsi 0-0: „E un punct câștigat”

Dinamo se află la șapte puncte în urma ultimului loc de play-off, are un meci mai mult decât Academica Clinceni și alte trei echipe de depășit, în afara ilfovenilor. Cu toate acestea, antrenorul Ionel Gane se declară optimist.

El a vorbit despre prestația echipei din duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a dat vina și pe oboseală pentru prestația destul de slabă a echipei. Gane crede că remiza obținută în fața covăsnenilor este un rezultat echitabil

ADVERTISEMENT

„În ultimele două săptămâni am jucat cu echipe importante. Efortul a fost maxim. Rezultatul e unul echitabil astăzi, nu a fost un joc spectaculos, dar a fost un meci de luptă, contra unei echipe bune. Am avut și noi situațiile noastre în a doua repriză, când puteam marca.

E un rezultat corect. Nu știu de ce nu ne-ar ajuta rezultatul. Aș fi preferat trei puncte, pentru că am jucat acasă. Dar mai sunt multe meciuri de jucat și e, totuși, un punct câștigat”, a spus Jerry Gane la Digisport.

ADVERTISEMENT

Anunț despre Adam Nemec: „Sper să fie doar contractură”

Antrenorul a vorbit și despre discuțiile pe care le-a avut cu arbitrul Andrei Chivulete, cel contestat de Leo Grozavu înaintea partidei. Gane a primit cartonașul galben din partea centralului pentru că a cerut avertizarea unui jucător advers.

Tehnicianul alb-roșiilor a comentat situația lui Cosmin Contra, cel căruia i se cere să arate clemență față de club în privința restanțelor financiare pe care Dinamo le are față de el. De asemenea, Gane a dezvăluit ce se întâmplă cu tinerii de la Dinamo și cât de gravă este accidentarea lui Adam Nemec.

ADVERTISEMENT

„I-am spus la pauză lui Chivulete că au fost multe faulturi la Fabbrini și că adversarul care l-a faultat merita un galben. Și după pauză a fost la fel, dar el mi-a dat mie galben.

Ahmed Bani e la a treia apariție în acest sezon. I-am dat șanse, le dau tuturor jucătorilor tineri. Dar depinde și de ce fac la antrenament, și de adversari. Îmi cunosc jucătorii și știu când trebuie să intre.

ADVERTISEMENT

Se pare că la Nemec e o contractură, sper să nu fie mai mult. O leziune ar însemna absență de două săptămâni. Se poate întâmpla pe terenurile acestea grele, mai ales că el dă totul pe teren. L-am întrebat dacă vrea să iasă și mi-a zis că nu.

Avem problemele noastre, m-aș bucura să fie rezolvate. Eforturile celor din DDB sunt de admirat. Ar fi superb să putem lua licența și să nu avem probleme. Eu îl cunosc foarte bine pe Cosmin Contra și sunt convins că nu vrea să facă rău acestui club. Sigur se va ajunge la o înțelegere cu el”, a mai spus Gane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!