Fotbal intern

Ionel Ganea a semnat cu ACS Poli Timișoara! Ce obiectiv are. Video

15.06.2018 | 16:46
Ionel Ganea a semnat cu ACS Poli Timisoara Ce obiectiv are Video

Ionel Ganea a semnat cu ACS Poli Timișoara, după ce bănățenii au ales să îl dea afară pe Adrian Neaga, cel care a pregătit echipa în ultimele meciuri din play-out-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2017-2018. Timișorenii au retrogradat în Liga 2, iar Ionel Ganea are ca obiectiv promovarea în primul eșalon la finalul ediției 2018-2019.

“Noul antrenor principal al echipei noastre este Ionel Ganea! El va fi ajutat de Norbert Niţă (secund) şi Călin Frunză (antrenor cu portarii). Prezentarea noului staf va avea loc pe 25 iunie, odată cu reunirea lotului. Cantonamentul se va derula între 10 şi 20 iulie”, este mesajul clubului ACS Poli Timișoara.

Ionel Ganea a semnat cu ACS Poli Timișoara, dar n-are amintiri plăcute din Banat

Ionel Ganea va reveni în Timișoara din postura de antrenor, după ce a jucat în 2007-2008  pentru Politehnica, echipa finanțată de Marian Iancu. În august 2007, Ionel Ganea a fost suspendat 22 de etape pentru că l-a strâns de gât pe Dorin Mudura, arbitrul delegat la meciul cu Rapid București.

Ionel Ganea îl momentul în care îl strânge de gât pe Dorin Mudura.
Ionel Ganea a semnat cu ACS Poli Timișoara, deși nu are amintiri plăcute din Banat.

Pe parcursul carierei, Ionel Ganea a mai pregătit echipe precum Universitatea Cluj, Dunărea Călărași, FC Voluntari și ASA Târgu Mureș.

Tags: