Fotbal intern

Ionel Ganea, atac dur la Gică Hagi: „El și Popescu și-au luat copiii și au fugit. George al meu e blocat”. Ganea Jr își contrazice tatăl

27.03.2020 | 17:17
Ionel Ganea atac dur la Gica Hagi El si Popescu siau luat copiii si au fugit George al meu e blocat Ganea Jr isi contrazice tatal
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a avut o serie de atacuri dure asupra lui Gică Hagi și Gică Popescu, după ce fiul său, George, legitimat la Viitorul, a rămas „blocat” la Constanța după suspendarea campionatului, din cauza pandemiei de coronavirus.


UPDATE, ora 17:20/ Viitorul a emis un comunicat, la scurt timp după acuzațiile lansate de Ionel Ganea. Clubul patronat de Gică Hagi transmite că fotbaliștii nu au fost obligați să rămână la Constanța: „Singura obligatie a fost de a respecta normele de siguranta anuntate impotriva infectarii cu COVID-19”.

ADVERTISEMENT

În același comunicat este oferită și o reacție a lui George Ganea, care își contrazice tatăl: „Mi s-a adus la cunoștință că pot pleca din Constanța, dar a fost decizia mea să rămân aici pentru că nu am vrut să risc. Tata a înțeles greșit și nu mi se pare normal să vorbească urât de cineva de la clubul la care activez. Îmi cer scuze pentru situația creată”.


Ionel Ganea, atac dur la Hagi și Popescu

Între Ionel Ganea, Gică Hagi și Gică Popescu, foști colegi la echipa națională, a pornit un conflict după suspendarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al României îi acuză pe oficialii Viitorului că au plecat, alături de copii, la București, în timp ce George, fiul lui Ionel Ganea, a rămas la Constanța, departe de familie.

Sunt foarte supărat, mâhnit, pe Gică Hagi și Gică Popescu. Alte cluburi i-au lăsat pe fotbaliști să plece la famiile lor, că le-o fi greu și ălora.Iar Hagi cu Popescu ce-au făcut?! Și-au luat copiii și-au plecat la București sau la Pipera, unde s-au dus…

ADVERTISEMENT

Au fugit imediat și s-au dus! Dacă pe Ianis îl țineau ăia în Scoția, ce-ar fi zis atunci?! Cum e George al meu la Constanța, la bloc. Mi-am crescut copiii să am grijă de ei. Pe George de ce-l ține la Constanța?

Nici nu vreau să mă gândesc la rele, deși… mai pot să îl iau de acolo dacă se întâmplă ceva?”, a declarat Ionel Ganea, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

George Ganea, titular la Viitorul în startul sezonului

George Ganea a început sezonul din postura de titular în centrul atacului la Viitorul, însă, începând cu a doua parte a sezonului regular, Rivaldinho a fost preferat de Gică Hagi în primul „11”.

În cele 19 partide de campionat în care a evoluat, George Ganea a punctat de trei ori, iar evoluțiile de la Viitorul i-au adus și primele convocări la echipa națională U21.

În toamnă, în preliminariile Campionatului European din 2021, atacantul de 20 de ani a evoluat în patru partide pentru selecționata lui Mirel Rădoi, fără să reușească să marcheze.

ADVERTISEMENT