Ionel Ganea, atac uluitor la adresa oficialilor de la Dinamo. “Au intrat bişniţarii sau ospătarii în fotbal! Un măscărici!”

Iuliana Spirache   
in Liga 1 Betano
11/10/2018, 20:42
Ionel Ganea, atac uluitor la adresa oficialilor de la Dinamo. “Au intrat bişniţarii sau ospătarii în fotbal! Un măscărici!” GALERIE FOTO
Ionel Ganea într-o conferinţă de presă susţinută la ACS Poli Timişoara. Antrenorul, atac la adresa oficialilor de la Dinamo

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Ionel Ganea a lansat un nou atac la adresa oficialilor de la FC Dinamo Bucureşti, iar antrenorul român l-a desfiinţat pe Alexandru David, preşedintele grupării din “Ştefan cel Mare”. Nici Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, nu a scăpat de furia fostului internaţional român în vârstă de 45 de ani.

Ionel Ganea l-a luat la ţintă pe Alexandru David pentru declaraţiile făcute de către preşedintele lui Dinamo în ultima perioadă. Antrenorul în vârstă de 45 de ani este de părere că Ionuţ Negoiţă a dus echipa foarte jos. Mai mult, Ionel Ganea a comentat şi în legătură cu scandalul dintre Florin Bratu şi Dan Nistor.

Atacul uluitor al lui Ionel Ganea la adresa oficialilor de la Dinamo

“De când au intrat bişniţarii sau ospătarii în fotbal, aşa se întâmplă. Mai e măscăriciul ăla care tot declară… i-aş spune «D**khead» (n.r. se referă la Alexandru David). Ăla n-a făcut nimic pentru fotbal şi tot dă declaraţii.  Patronul ăla trebuie să înţeleagă că Dinamo e un club foarte mare, Dinamo se bătea an de an la campionat, juca în cupele europene. E normal ca nici suporterii să nu mai aibă răbdare. Nu-mi aduc aminte ca Dinamo să fi fost aşa de jos. Ăsta e adevărul”, a declarat Ionel Ganea pentru Prosport Live.

“Vă spun ceva. Bratu a făcut o mare greşeală, asta cu Nistor. Dacă ai văzut că jucătorul ăla are alte gânduri, de ce l-ai mai băgat să joace? Şi după aceea vii şi spui că din cauza lui s-a stricat tot. La un club ca Dinamo nu te aşteaptă nimeni”, a mai spus Ionel Ganea.

Ce zice Ionel Ganea de Claudiu Niculescu

Întrebat în legătură cu situaţia lui Claudiu Niculescu la Dinamo şi despre şansele ca acesta să facă performanţă cu gruparea din “Ştefan cel Mare”, Ionel Ganea a declarat: “Claudiu Niculescu nu va face mare lucru acolo, pentru că nu are cum. Dinamo să nu ajungă să joace pentru Liga 2! Dacă te bate Botoşani, Mediaş…” Ionel Ganea

Închide ×