Sport

Ionel Ganea, discurs agresiv la adresa lui Edi Iordănescu și a fotbaliștilor ”tricolori”. ”Toți papagalii ajung la echipa națională”

Fostul atacant Ionel Ganea i-a desființat pe ”tricolori”, în frunte cu selecționerul Edi Iordănescu pe care l-a numit ”papagal”.
26.09.2022 | 12:02
Ionel Ganea discurs agresiv la adresa lui Edi Iordanescu si a fotbalistilor tricolori Toti papagalii ajung la echipa nationala
Ionel Ganea a avut încă un discurs agresiv la adresa selecționerului Edi Iordănescu și a conducerii FRF. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a fost ca fotbalist genul de jucător pe care orice antrenor și-l dorea în echipă. Combativ pe teren, concret în afara lui, fostul internațional a avut un discurs extrem de agresiv la adresa ”tricolorilor” și a selecționerului Edi Iordănescu căruia îi cere constant demisia, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Ionel Ganea: ”E cel mai slab antrenor pe care l-a avut vreodată naționala”

În carieră, Ionel Ganea a îmbrăcat de 45 de ori tricoul echipei naționale și a făcut parte din ”Generația de Aur” a României. A jucat în campionate importante ale Europei și a perforat plasele unor portari de top.

ADVERTISEMENT

Provocat să comenteze situația în care se găsește în acest moment echipa națională, ”Ganezu” a dat de pământ cu Edi Iordănescu și actualii internaționali. Ganea este de părere că în acest moment România nu mai are lideri.

”Când ai filosofi la echipă nu-ți mai trebuie lideri. Liderii se nasc. Doamne ajută să câștigăm cu Bosnia, m-aș bucura, pentru că e vorba de echipa națională, nu e vorba de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

E cel mai slab antrenor pe care l-a avut vreodată naționala. Nu trebuie să se supere, dar acum ajung la echipa națională toți papagalii, dacă ai un pic de spate te pune selecționer.

Nu mai contează dacă ai antrenat, dacă ai fost pe la echipa națională. Hai să fim serioși, ce-l recomanda pe el la echipa națională. Eu în locul lui plecam singur, nu mai așteptam să fiu demis”, a tunat Ganea, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Schimbarea conducerii FRF e soluția propusă de Ganea pentru redresarea fotbalului românesc

Fostul mare atacant nu a uitat nici de conducătorii FRF. Pentru Ionel Ganea singura soluție pentru resetarea fotbalului românesc este o nouă conducere la Federație.

”Domnul Stoichiță trebuie să se apere cumva când spune că e mulțumit de rezultate. El a fost acolo când a fost numit antrenorul. Și minciuna e vorbă, el vede totul bine. El nu vede că și la loturile de tineret suntem ciuca bătăilor. Două egaluri și șase înfrângeri în ultimele meciuri”, a spus Ganea.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional l-ar vrea pe Hagi în fruntea FRF și apreciază eforturile puținilor finanțatori din fotbalul intern care mai investesc în dezvoltarea centrelor de copii și juniori.

”Peștele se împute de la cap, acolo trebuie rezolvată problema, să vină cineva care a avut performanțe. Trebuie să rupem pisica în două. Singurul om căruia îi pasă de fotbal e Gică Hagi. Mai e Adrian Mititelu care încearcă să facă ceva pentru România, a făcut un centru de copii și juniori, a băgat foarte mulți bani.

Trebuie și puțin ajutor de la politicienii ăștia care vin la meciuri și stau la lojă. Dacă e liber la lojă, mai bagă un vin, un wiskey, e bine. Acum se ascund, nu cred că mai vin, dacă nu mai sunt rezultate”, a adăugat Ganea.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,44 este cota pentru ”oaspeții marchează primul gol” la meciul România – Bosnia Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT