Fotbal intern

Ionel Ganea, atac la Florin Talpan în scandalul CSA Steaua – FCSB: “E îngrozitor! Când mânca la VIP, la Steaua, îi plăcea, nu?”

07.07.2019 | 09:15
Ionel Ganea atac la Florin Talpan in scandalul CSA Steaua  FCSB E ingrozitor Cand manca la VIP la Steaua ii placea nu

Fostul internaţional român Ionel Ganea este recunoscut pentru faptul că întotdeauna îşi spune punctul de vedere extrem de direct, chiar dacă acest lucru riscă apoi să nască multe polemici şi replici la adresa sa. Ganea este genul de persoană care nu menajează pe nimeni, când are ceva de reproşat o face direct, fără menajamente.

Ionel Ganea îl atacă pe Florin Talpan în scandalul CSA Steaua – FCSB

Chestionat de jurnaliştii de la Telekom Sport asupra scandalului CSA Steaua – FCSB, în urma deciziei justiţiei de a acorda echipei din a patra ligă tot palmaresul clubului Steaua, din 1947 până în 2003, de când clubul a fost preluat de Gigi Becali, cel supranumit Ganezul a fost extrem de tranşant la adresa lui Florin Talpan.

„Părerea mea e că e o ţigănie foarte mare. Când domnul Talpan stătea şi mânca acolo la masă la vip, când era cu Steaua, îi plăcea, nu? Şi acum s-a găsit el să ce? Uitaţi-vă că nicăieri în lume şi în Europa nu există aşa ceva. În primul rând, CSA nu a avut activitate. Ei au făcut activitatea asta ca să demonstreze că au şi ei activitate”

Ionel Ganea îl atacă pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan şi se referă la o poză a acestuia în loja Stelei alături de Viorel Păunescu

Derapajul obscen al lui Florin Talpan după victoria obţinută

Ionel Ganea se referă la o fotografie din perioada premergătoare etapei Gigi Becali la clubul din Ghencea, în care Florin Talpan apare în loja VIP la un meci, alături de Viorel Păunescu, omul care s-a ocupat de bunul mers al lucrurilor pentru roş-albaştri înainte de preluarea clubului de către Gigi Becali. O imagine în care actualul colonel apare într-un costum purtând o cravată cu însemnele clubului Steaua.

Ionel Ganea se ia de colonelul Talpan, care a reacţionat de o obscenitate incredibilă la poziţia sa faţă de cel pe care l-a învins, Gigi BecaliDeşi reprezintă o instituţie care trebuie să iasă în evidenţă în orice moment printr-o sobrietate exemplară Florin Talpan a uitat complet de aceste reguli care trebuie să le respecte un om care îmbracă haina militară şi a avut o reacţie suburbană după ce a obţinut palmaresul de la Gigi Becali. Colonelul MAPN s-a dezbrăcat complet de caracter şi a postat un mesaj extrem de jignitor la adresa lui Gigi Becali şi a tuturor celor care l-au susţinut, cu un haştag obscen, care nu poate niciodată veni din partea unui reprezentant al Ministerului pe care îl reprezintă: “Talpan îi dă clanţă la cioban”, faţă de care superiorii săi sunt obligaţi pentru credibilitatea instituţiei să ia măsuri imediate.

„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun...
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun că fenomenul nu apare mereu pe radar
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Păsările care au îngrozit o localitate. Scene desprinse din filmele horror
Păsările care au îngrozit o localitate. Scene desprinse din filmele horror
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”