Fotbal intern

Ionel Ganea, atac la Florin Talpan în scandalul CSA Steaua – FCSB: “E îngrozitor! Când mânca la VIP, la Steaua, îi plăcea, nu?”

Autor: Sorin Dumitrescu | 07.07.2019 | 09:15
Ionel Ganea consideră scandalul CSA Steaua - FCSB drepr o mare ţigănie

Fostul internaţional român Ionel Ganea este recunoscut pentru faptul că întotdeauna îşi spune punctul de vedere extrem de direct, chiar dacă acest lucru riscă apoi să nască multe polemici şi replici la adresa sa. Ganea este genul de persoană care nu menajează pe nimeni, când are ceva de reproşat o face direct, fără menajamente.

Ionel Ganea îl atacă pe Florin Talpan în scandalul CSA Steaua – FCSB

Chestionat de jurnaliştii de la Telekom Sport asupra scandalului CSA Steaua – FCSB, în urma deciziei justiţiei de a acorda echipei din a patra ligă tot palmaresul clubului Steaua, din 1947 până în 2003, de când clubul a fost preluat de Gigi Becali, cel supranumit Ganezul a fost extrem de tranşant la adresa lui Florin Talpan.

„Părerea mea e că e o ţigănie foarte mare. Când domnul Talpan stătea şi mânca acolo la masă la vip, când era cu Steaua, îi plăcea, nu? Şi acum s-a găsit el să ce? Uitaţi-vă că nicăieri în lume şi în Europa nu există aşa ceva. În primul rând, CSA nu a avut activitate. Ei au făcut activitatea asta ca să demonstreze că au şi ei activitate”

Ionel Ganea îl atacă pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan şi se referă la o poză a acestuia în loja Stelei alături de Viorel Păunescu

Derapajul obscen al lui Florin Talpan după victoria obţinută

Ionel Ganea se referă la o fotografie din perioada premergătoare etapei Gigi Becali la clubul din Ghencea, în care Florin Talpan apare în loja VIP la un meci, alături de Viorel Păunescu, omul care s-a ocupat de bunul mers al lucrurilor pentru roş-albaştri înainte de preluarea clubului de către Gigi Becali. O imagine în care actualul colonel apare într-un costum purtând o cravată cu însemnele clubului Steaua.

Ionel Ganea se ia de colonelul Talpan, care a reacţionat de o obscenitate incredibilă la poziţia sa faţă de cel pe care l-a învins, Gigi BecaliDeşi reprezintă o instituţie care trebuie să iasă în evidenţă în orice moment printr-o sobrietate exemplară Florin Talpan a uitat complet de aceste reguli care trebuie să le respecte un om care îmbracă haina militară şi a avut o reacţie suburbană după ce a obţinut palmaresul de la Gigi Becali. Colonelul MAPN s-a dezbrăcat complet de caracter şi a postat un mesaj extrem de jignitor la adresa lui Gigi Becali şi a tuturor celor care l-au susţinut, cu un haştag obscen, care nu poate niciodată veni din partea unui reprezentant al Ministerului pe care îl reprezintă: “Talpan îi dă clanţă la cioban”, faţă de care superiorii săi sunt obligaţi pentru credibilitatea instituţiei să ia măsuri imediate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!