Fotbal intern

Ionel Ganea îl desființează pe Sergiu Radu: „S-a găsit să vorbească biscuite ăla-n dungă de mine. Îmbrăcat și cu televizorul în mână are 50 de kile”

18.05.2020 | 19:46
Ionel Ganea il desfiinteaza pe Sergiu Radu Sa gasit sa vorbeasca biscuite alan dunga de mine Imbracat si cu televizorul in mana are 50 de kile
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea s-a supărat pe Sergiu Radu, după ce acesta a povestit o întâmplare între Felix Magath, fostul antrenor al lui Stuttgart, și fostul atacant al naționalei.

Sergiu Radu, desființat de Ionel Ganea

Sergiu Radu l-a enervat pe Ionel Ganea, după ce a povestit o întâmplare din vestiarul lui Stuttgart: „Sergiu Radu ăla de mine. Eu nu înțeleg de unde vorbește Sergiu Radu de mine, că nici nu mă cunoaște. El nici nu știu unde era atunci.

ADVERTISEMENT

Cred că era la ’FC scuipă-n Dunăre’. Vă dați seama câți ani sunt de atunci și s-a găsit să vorbească „biscuite ăla-n dungă” de mine. Cum să vorbești de un om dacă nu-l cunoști? Să inventez și eu povești despre el?”.

„Îmbrăcat și cu televizorul în mână are 50 de kile, 60 de kile. Din moment ce nu mă cunoști, n-ai fost coleg cu mine, n-ai cum să vorbești de mine. Eu nu-mi permit, din respect, să vorbesc de cineva pe care nu-l cunosc”, a atacat Ionel Ganea la Look Plus.

ADVERTISEMENT

„Am avut o relație bună cu Felix Magath”

„N-am avut niciun conflict. Domnul Magath era un om mai sever. În Germania primează disciplina și era un om foarte disciplinat, a făcut performanță la nivel înalt și nu accepta compromisuri sau jumătăți de măsură la nimeni.

Era un antrenor foarte bun, tot timpul l-am respectat”,  a continuat Ionel Ganea.

„Am avut și meciuri bune și meciuri mai puțin bune. Au fost momente când m-a băgat să joc din postura de rezervă și m-a scos imediat afară, dar nu m-am supărat. Poate eram supărat, dar următorul meci am marcat 3 goluri.

ADVERTISEMENT

Știți de ce a făcut chestiile astea? Eram pe final de contract și el semnase cu un alt atacant. De-aia și-a permis să facă cu mine, ca să pot să plec. Nu a mai vrut să prelungească contractul”, a mai spus Ionel Ganea.

Declarațiile care l-au enervat pe Ganea

Sergiu Radu a povestit o întâmplare petrecută din vestiarul lui Stuttgart, acesta fiind motivul pentru care Ionel Ganea s-a înfuriat: „Ionel a comandat o înghețată în acel moment, de la resturant. El avea poftă de înghețată.

ADVERTISEMENT

Cum alții își comandau bere, el a zis că poate să își comande un desert. Magath l-a văzut, i s-a oprit privirea la el, s-a făcut negru la față și i-a zis ’Ganea, ce-i cu tine?’ Ganea, foarte calm ’Mi-am comandat și eu o înghețată’”.

„A urmat un schimb de replici foarte agresiv din partea lui Magath și în acel moment Ionel a luat farfuria de înghețată și a aruncat-o spre el. De atunci, Magath și-a dat seama că nu e bine să se pună cu el”, a spus Sergiu Radu.

ADVERTISEMENT