Sport

Ionel Ganea îl face praf pe Dusan Uhrin după înfrângerea cu U Cluj: „Ce baraj a pregătit? Avem unul la Făgăraș peste Olt”

Ionel Ganea, fostul mare internațional, l-a atacat dur pe antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, pe care îl consideră principalul vinovat pentru înfrângerea cu Universitateaa Cluj.
23.05.2022 | 11:18
Ionel Ganea il face praf pe Dusan Uhrin dupa infrangerea cu U Cluj Ce baraj a pregatit Avem unul la Fagaras peste Olt
Ionel Ganea a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Pintilii. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea, fostul atacant al lui Dinamo și antrenor al lui U Cluj, e de părere că jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. au șanse mici să mai întoarcă rezultatul de 2-0.

Ionel Ganea, previziuni sumbre pentru „câini”: „Mai mult ca sigur va fi capăt de drum pentru Dinamo dacă retrogradează”

Ionel Ganea consideră că echipa lui Dusan Uhrin Jr. are șanse minime să mai întoarcă rezultatul în meciul de baraj cu Universitatea Cluj din Ștefan cel Mare:  „Din punctul meu de vedere e greu să mai întorci rezultatul. E 2-0, totul e posibil, au mai fost echipe care au întors, dar e greu. În procente e cam greu, vreo 30% șanse”.

ADVERTISEMENT

Ganea consideră că Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu sunt principalii vinovați pentru situația dezastruoasă în care a ajuns Dinamo: „Mai mult ca sigur va fi capăt de drum pentru Dinamo dacă retrogradează. Toate deciziile au fost proaste, cele luate de Zăvăleanu, de Mureșan. 

Fostul mare fotbalist al naționalei a declarat în exclusivitate pentru FANATIK înainte de meciul de la Cluj că Dinamo nu va avea probleme împotriva „șepcilor roșii”, însă consideră că Uhrin este principalul vinovat: „Nu știu ce a pregătit și Dusan Uhrin ăsta, eu nu înțeleg ce a pregătit. Normal că e și vina lui. El de vreo lună și ceva vorbea de baraj. Dar care baraj? Avem unul la Făgăraș, lângă casă, peste Olt. Poate pe ăsta îl pregătea.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea, încă un atac la DDB: „Care suporteri? Ăia 3 vagabonzi?”

Ionel Ganea îi atacă din nou pe Elias, Anghel și Tararache, unii dintre liderii DDB, despre care a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că „le-ar da niște pumni în gură”:

„Care suporteri? Ăia 3 vagabonzi? Restul oamenilor și-au văzut de treabă. Când pui mâna și iei banii de la club, ce să mai zici? Sunt ăia, Anghel, Bucurică și mai era unul”, a declarat fostul mare atacant al lui Dinamo la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ganea a lansat atacul împotriva liderilor PCH și DDB într-un interviu pentru site-ul nostru: „Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate!

Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Ionel Ganea înainte de barajul dintre „U” Cluj și Dinamo

Ionel Ganea a fost surprins că Universitatea Cluj nu a promovat direct în Casa Pariurilor Liga 1: „Nu mi se pare o echipă foarte puternică, dar ei cu mai multă atenție puteau promova direct de pe locul doi sau chiar de pe locul întâi. Nu știu ce s-a întâmplat acolo la ei. 

Dacă juca Sabău (Ioan Ovidiu Sabău, fost jucător și oficial al Universității Cluj – n.r.), poate era favorită U, dar să fim serioși. Au câteva lacune în apărare, am văzut și noi meciurile. Pe cele importante le-au pierdut”, a declarat fostul internațional în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT