Sport

Ionel Ganea îl pune la punct pe Mihai Stoica, după ce a acuzat starea gazonului înainte de Dinamo – FCSB: „Să nu se mai plângă, că nu el încalță ghetele!”. Exclusiv

Ionel Ganea (48 de ani), fostul mare component al naționalei României, l-a „taxat” pe Mihai Stoica (56 de ani) înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB.
28.01.2022 | 12:52
Ionel Ganea il pune la punct pe Mihai Stoica dupa ce a acuzat starea gazonului inainte de Dinamo  FCSB Sa nu se mai planga ca nu el incalta ghetele Exclusiv
Ionel Ganea (48 de ani), fostul mare component al naționalei României, l-a „taxat” pe Mihai Stoica (56 de ani) înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB
ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – FCSB, care contează pentru etapa a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1, va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Ionel Ganea îl pune la punct pe Mihai Stoica, după ce a acuzat starea gazonului înainte de Dinamo – FCSB

Ionel Ganea nu este de acord cu Mihai Stoica, care s-a plâns din cauza stării gazonului din „Ștefan cel Mare”, și susține că jucătorii sunt cei care ar trebui să acuze aceste probleme.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Ganezul” a criticat Federația Română de Fotbal pentru faptul că n-ar da importanță foștilor mari jucători ai naționalei.

Ionel Ganea: „MM să nu se mai plângă, că nu el încalță ghetele!”

Cum vezi duelul, de duminică, dintre Dinamo și FCSB?

– Din punctul meu de vedere, Dinamo are nevoie de puncte ca de aer. Steaua (n.r. FCSB) se bate în continuare la campionat cu CFR. În play-off, dacă se înjumătățesc punctele, rămân cinci puncte. Acesta este un dezavantaj pentru CFR. Corect era să se plece cu același număr de puncte.

ADVERTISEMENT

Crezi că Dinamo va reuși să evite un dezastru, având în vedere că meciul tur a fost câștigat de FCSB cu 6-0?

– Orice e posibil, poate să și câștige. Mingea e rotundă, ambele echipe încep de la 0-0.

Mihai Stoica s-a plâns din cauza stării gazonului de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

– Lasă, să nu se mai plângă, că el nu joacă. El nu încalță ghetele. Să se plângă jucătorii. MM trebuie să comenteze despre problemele organizatorice. Dar, acum, astea sunt condițiile în România, e iarnă. Să nu uităm că pe vremea mea jucam în condiții mult mai grele, zăpadă pe teren, mocirlă.

ADVERTISEMENT
În imagine, Ionel Ganea

Ionel Ganea: „Salvarea, pentru Dinamo, vine tot de la Federație!”

Crezi că acesta va fi ultimul „Derby de România”, având în vedere că Dinamo riscă să retrogradeze?

– Salvarea, pentru Dinamo, vine tot de la Federație. Sezonul ăsta n-au cum să mărească numărul de echipe, poate sezonul viitor. Valoric, Dinamo este foarte jos. E foarte complicat pentru Dinamo. Dinamo e favorită, că joacă acasă. Niciun meci nu seamănă cu celălalt.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea: „Dacă Federația e mulțumită, restul nu mai trebuie să fie mulțumiți!”

Ce părere ai despre numirea lui Edi Iordănescu pe postul de selecționer al naționalei României?

– Îi doresc mult succes lui Edi Iordănescu și să-și îndeplinească obiectivele. Restul e cancan.

Ești de acord cu Ladislau Boloni, care a declarat faptul că România nu are jucători talentați?

– Boloni e o somitate pentru noi. Avem jucători talentați, dar nu cum era odată. Domne, trebuie să muncești. Fără muncă, e foarte greu să reușești.

Dintre Edi Iordănescu și Ladislau Boloni pe cine ai fi vrut la „cârma” naționalei? Ești mulțumit cu alegerea Federației?

– Dacă Federația e mulțumită, restul nu mai trebuie să fie mulțumiți. Noi, cei care am avut performanțe acolo, nu mai contăm. Pentru unii, contează numai banul. Se urmăresc numai afaceri, numai bani și așa mai departe. Doar se dă din gură pentru a se puncta la impresia artistică. Foarte urât, foarte josnic.

  • 15 este locul ocupat de Dinamo în Liga 1
  • 2 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,45 este cota pentru „ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT