Sport

Ionel Ganea îl „taxează” pe Giani Kiriță în clinciul cu Steliano Filip: „Au fost jucători mai valoroși decât el, care nu s-au băgat în seamă!”

Ionel Ganea, fostul atacant al lui Dinamo, a vorbit pentru FANATIK despre atacurile în rafală lansate de Giani Kiriță la adresa lui Steliano Filip, după scandalul cu Mircea Rednic.
11.03.2022 | 20:28
Ionel Ganea il taxeaza pe Giani Kirita in clinciul cu Steliano Filip Au fost jucatori mai valorosi decat el care nu sau bagat in seama
Ionel Ganea, fostul atacant al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre intervenția lui Giani Kiriță în scandalul dintre Steliano Filip și Mircea Rednic
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a vorbit în termeni duri despre Steliano Filip, fiind în totalitate de partea lui Mircea Rednic, care a fost dat afară de la Dinamo, în luna decembrie a anului trecut.

Ionel Ganea îl „taxează” pe Giani Kiriță în clinciul cu Steliano Filip

Ionel Ganea consideră nelalocul ei declarația dură pe care Giani Kiriță a avut-o la adresa lui Steliano Filip și susține că există foști jucători ai lui Dinamo mult mai importanți, care nu au intervenit în acest scandal.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul atacant din „Ștefan ce Mare” îl „urechează” pe Steliano Filip, despre care spune că nu ar fi trebuit să aibă o asemenea replică la adresa lui Mircea Rednic.

„Nu cred că-și avea locul acum. De ce nu a fost atunci, la momentul respectiv? Acum, după nu știu cât timp, vii și spui… Cred că Giani are și el o vârstă, trebuie să fie un pic mai rezervat.

ADVERTISEMENT

Ok, îl înțeleg că este cu sufletul aproape de Dinamo și e fost dinamovist. Dar au fost jucători mult mai valoroși decât Giani și nu s-au băgat așa în seamă acolo, la echipă.

Și Filip greșește, din punctul meu de vedere. El e jucător activ, trebuie să-și vadă de treabă și să se concentreze la fotbal, că de aia e plătit. Din punctul meu de vedere, nu-și avea rostul această dispută.

ADVERTISEMENT

Jucătorii trebuie să-și vadă de treabă, să se concentreze și să ducă echipa acolo unde îi e locul. Jucătorul trebuie să fie mai rezervat. Cum ar fi ca, acum, jucătorii de la Chelsea să iasă și să facă scandal?”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ionel Ganea: „Nu cred că Dinamo va avea probleme la baraj!”

Ionel Ganea este de părere că, în cazul în care Dinamo va continua cu jocul din ultima perioadă, va ajunge la barajul de menținere în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Crezi că părerile noastre îndreaptă situația? Ei, în momentul de față, sunt scăpați de retrogradarea directă. Dacă joacă tot așa, sunt la baraj. Nu cred că Dinamo va avea probleme la baraj. Nu știu ce forță are Clinceni să-i încurce. Nici nu știu dacă își ia licența Clinceni”, a mai spus Ionel Ganea.

  • 14 este locul ocupat de Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT