Sport

Ionel Ganea, întâlnire de gală cu marele Pele. Cu ce alte vedete ale fotbalului mondial „s-a mai văzut” fostul internațional român. Foto exclusiv

Ionel Ganea, fostul mare atacant al naționalei României, s-a pozat alături de nume mari din fotbal la Paris, unde se află în vacanță alături de soție.
18.10.2022 | 12:44
Ionel Ganea, întâlnire de gală cu marele Pele. Cu ce alte vedete ale fotbalului mondial „s-a mai văzut” fostul internațional român. FOTO: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea este din nou centrul atenției, după ce Daniel Chiriță a dezvăluit că a fost luat la bătaie de „Ganez” înainte de meciul de calificare cu Slovenia.

Ionel Ganea, în vacanță la Paris. Poze cu Pele, Mbappe, Messi și Cristiano Ronaldo

FANATIK a aflat că fostul mare atacant al naționalei se află în vacanță alături de soția sa la Paris.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a făcut o vizită la Muzeul de Ceară de la Paris, iar primul cu care s-a fotografiat a fost legendarul Pele.

Ionel Ganea și figurina de ceară a lui Pele în echipamentul Braziliei
Ionel Ganea a jucat 45 de meciuri la echipa națională a României. Sursă foto: Sport Pictures

„Ganezul” nu a ratat ocazia să se fotografieze și cu Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Kylian Mbappe, chiar în orașul în care toată lumea susține pe Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT
Ionel Ganea, la balon în fața lui Kylian Mbappe și Lionel Messi
Ionel Ganea, la balon în fața lui Kylian Mbappe și Lionel Messi.

Ionel Ganea, acuzat de încă un „tricolor” că a sărit la bătaie: „Atunci am crezut că mă mănâncă!”

Daniel Chiriță a dezvăluit pentru GSP un episod șocant dinaintea meciului dintre Slovenia și România. Ionel Ganea l-a luat la bătaie pe fundașul central înainte de meciul tur de baraj cu Slovenia din 2001: „Nu știe nimeni asta, n-am zis-o până acum, dar înainte de meciul cu Slovenia eram la masă, jucam rummy. Eu, Contra, Roșu și Ganea. Am jucat la Săftica, jucam pe plus. Jucam pe dolari, Ganea avea plus vreo 300-400 de dolari. Făcea: «V-a spart Ganezu’, vă bate Ganezu!»

Ajungem la Ljubljana pentru meciul tur și ne punem iar la masă. Dorinel Munteanu nu juca, doar stătea și se uita la noi. Ganezu’ era mâna mea (n.r. – următorul la rând), jucam să-l «carotez» (n.r. – juca în așa fel încât să piardă). Ajunsese Ganezu’ pe minus. La mâna următoare, Contra a făcut culoare și Ganezu’ pierde. Zice: «Ganezule, te-ai dus la vale!».
 
Acum, cum făceam pietrele pe masă, mă trezesc cu un pumn direct aici (n.r. – arată ochiul drept). Buuuf! «Ce faci, mă, mă carotezi?». M-a dat jos, pe spate, și a sărit pe mine, m-a luat la bătaie. S-au băgat băieții, s-a băgat Dorinel: «Bă, ești nebun!? Îl bați?! Ai luat-o razna de la joc?! Hai, să nu facem scandal că e meciul».

ADVERTISEMENT

Ochiul meu s-a învinețit. Au venit masorii cu vin să-mi pună pe ochi: «Aoleooo, să nu vadă Gică (n.r. – selecționerul de atunci, Gică Hagi) că-l dă afară pe Ganea!». Mi-au pus șapcă în cap, la ședința tehnică m-au pus să intru ultimul și să stau mai retras. Așa am stat în seara meciului. Ganea făcea: «Mă face pe mine puștiul ăsta?! Mă carotează pe mine?!». A venit după aia și a zis că îi pare rău, dar atunci am crezut că mă mănâncă. A dat și a sărit efectiv pe mine”.

Ionel Ganea, reacție pentru FANATIK: „Nu știu de ce apar lucrurile astea”

Contactat de FANATIK, Ionel Ganea nu a vrut să comenteze foarte mult incidentul cu Daniel Chiriță: „Nu îmi mai aduc aminte. A trecut mult timp de atunci. Nu știu de ce apar lucrurile astea. Am văzut și ce a spus Bogdan Stelea. Nu vreau să comentez foarte multe și chiar nu îmi mai amintesc.

ADVERTISEMENT

O fi fost un incident mic. Nu știu ce rost mai au declarațiile astea după 20 de ani. Să vorbim mai mult de fotbal”, a surprins fostul mare atacant al naționalei.

  • 45 de selecții și 19 goluri are Ionel Ganea pentru naționala de seniori a României
ADVERTISEMENT