Fotbal intern

Ionel Ganea, intrare dură la Dică: “S-a dat drumul la bagabonţeală cu antrenorii”

24.05.2018 | 22:12
Ionel Ganea intrare dura la Dica Sa dat drumul la bagabonteala cu antrenorii

Fostul internaţional Ionel Ganea a comentat înfrângerea FCSB în lupta la titlul Ligii 1. Ganea a făcut o comparaţie dură între Dică şi Petrescu şi a comentat şi faptul că mulţi dintre antrenorii principali din prima divizie nu au actele necesare şi antrenează “pe bagabonţeală”.

“Dan Petrescu a ştiut să gestioneze lucrurile foarte bine. Nu putem să facem o comparaţie între Petrescu şi Dică. Nici zece de Dică nu putem să-i comparăm cu Petrescu. Nu are experienţa lui Petrescu. Am tot respectul pentru Dică, dar încă nu are experienţă. Dacă s-a dat drumul la bagabonţeală cu antrenorii… şi statul permite să angajezi oameni cu studii medii în detrimentul oamenilor cu studii superioare” , a comentat în stilul deja consacrat Ionel Ganea, pentru ProSport.

Ionel Ganea nu consideră normal salariul lui Dică

Fostul internaţional a reclamat şi inversarea scării valorice în fotbalul românesc, pornind de la diferenţa mare de salariu dintre Dică şi cel care în acte este antrenorul principal de la FCSB: Ăla cu studii superioare ajunge să ia un leu şi ăla cu studii medii ajunge să ia cinci lei. E bătaie de joc! Se permt la infinit chestiile astea şi noi nu avem cum să mai creştem valoric. Nu? Şi la antrenori e ca la fotbal. Sunt nişte etape pe care trebuie să le parcurgi. Îi dai lui Tănase (n.r Viorel Tănase, cel care în acte e antrenorul principal de la FCSB) 1000 de euro şi lui Dică 8000. Ştiţi ce zic? Dacă se permite şi în politică să vină să ne conducă cei care nu se exprimă corect…”, a mai spus Ionel Ganea, potrivit sursei citate.

Cu această ocazie, “Ganezul” a avut şi o declaraţie şoc cu privire la Denis Alibec şi Gigi Becali: “A fost multă indisciplină, plus declaraţiile patronului care au afectat o parte dintre jucători şi atunci nici ei nu au mai vrut să tragă foarte tare. Sunt unii mai sensibili şi pot fi afectaţi, pe alţii îi întăresc şi joacă mai bine, diferă de la om la om. Dacă eşti carismatic şi inteligent nu faci declaraţii despre antrenor, taci din gură”, a spus Ganea.