Sport

Ionel Ganea își critică fiul și după ce dă gol la națională: ”Nu e în regulă pentru un atacant”

Fostul internațional Ionel Ganea nu este mulțumit în totalitate de prestațiile fiului său chiar dacă acesta a marcat la naționala olimpică.
09.06.2021 | 00:11
Ionel Ganea isi critica fiul si dupa ce da gol la nationala Nu e in regula pentru un atacant
ADVERTISEMENT

George Ganea a înscris unicul gol al întâlnirii pe care România U23 a câștigat-o în fața Australiei U23 în cantonamentul din Spania.

În primul amical de la Marbella, ”tricolorii” au cedat în fața Mexicului, scor 0-1, iar acum au intrat în linie dreaptă pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Golul dat de fiul său la naționala olimpică nu îl mulțumește pe Ionel Ganea

George Ganea a dat gol la națională în fața Australiei în minutul 8 după ce a preluat o minge de la Andrei Ciobanu și a l-a învins pe portarul advers cu un lob, dar Ionel Ganea nu este mulțumit în totalitate de evoluția fiului său.

”Cred că a gândit bine faza şi la fel și execuţia, a ales-o bine. Eu zic că a fost bună prestaţia, dar nu-mi place că se cam relaxează după o fază din asta şi nu e în regulă pentru un atacant.

ADVERTISEMENT

Trebuie să-l dea şi pe al doilea şi pe al treilea. Mai e de lucrat la el la partea astea de dorinţă, după să-ţi doreşti să mai marchezi”, a declarat Ionel Ganea, conform Telekom Sport.

Ciobanu și apărarea, remarcații lui Ganea

Fostul internațional a fost dezamăgit de prestația ”tricolorilor” din repriza secundă, dar a lăudat defensiva care nu a primit gol.

ADVERTISEMENT

”Repriza a doua nu a fost aşa de reuşită pentru naţionala României. Adversarul a fost destul de bun, a fost agresiv, au avut răutate, dorinţă.

Ciobanu a jucat destul de bine, Aioani a jucat bine, nu a primit gol. Apărarea a jucat foarte bine”, a fost analiza lui Ganea după victoria în fața Australiei.

ADVERTISEMENT

Cluburile ar trebui să primească bani ca să lase jucători la Tokyo

Ionel Ganea a făcut referire şi la cluburile care ar urma să trimită jucători la Jocurile Olimpice și consideră că FRF ar trebui să recompenseze formațiile care își lasă fotbaliștii la lotul U23, deşi turneul final nu e inclus în calendarul FIFA.

”Toate federaţiile din Europa sau din lume primesc bani de la UEFA şi FIFA pentru jucătorii care pleacă la naţională. Mai departe, federaţia trebuie să plătească banii cluburilor.

Gică Hagi are o gândire foarte sănătoasă. Am vorbit cu el la finalul campionatului şi sublinia acest lucru: când jucătorul pleacă la naţională, îşi creşte cota”, a încheiat fostul atacant.

ADVERTISEMENT
Tags: