Sport

Ionel Ganea, laude pentru campionul Dan Petrescu: „E ursul și restu-s câini! Gigi Becali e disperat, dar el nu le are cu fotbalul, le are cu oile!” Exclusiv

Ionel Ganea este impresionat de ce a realizat Dan Petrescu la CFR Cluj și e de părere că Gigi Becali este responsabil pentru ratarea titlului de către FCSB și vrea înlocuirea lui Toni Petrea cu Mirel Rădoi.
23.05.2022 | 15:56
Ionel Ganea laude pentru campionul Dan Petrescu E ursul si restus caini Gigi Becali e disperat dar el nu le are cu fotbalul le are cu oile Exclusiv
Dan Petrescu a cucerit al cincilea titlul consecutiv cu CFR Cluj, în timp ce Gigi Becali a ajuns a ratat campionatul pentru a șaptea oară la rând. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea i-a atacat pe Dusan Uhrin și pe liderii DDB în urma înfrângerii cu U Cluj, însă nu i-a iertat nici pe Gigi Becali și Toni Petrea, după ce FCSB a ratat din nou titlul.

Ionel Ganea îl umilește pe Toni Petrea: „FCSB trebuie să aducă antrenor profesionist de fotbal, nu preparator!”

Toni Petrea are șanse mari să continue pe banca FCSB-ului, însă Ionel Ganea consideră că nu este un antrenor de valoare, iar asta s-a văzut la meciul cu FC Voluntari: „Dacă Toni Petrea era antrenor mare, scotea un atacant sau un mijlocaș și băga un fundaș central să țină de rezultat și să închidă jocul. Schimbi jocul, frate! Transformi în 5-4-1 și gata! Sau 5-3-2, te închizi. Aveai ce să aperi și ai fi avut meci decisiv. Dacă vor titlul, trebuie să aducă antrenor profesionist de fotbal, nu preparator!”, a declarat fostul mare fotbalist în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a găsit deja și un înlocuitor pentru fostul antrenor secund al lui Laurențiu Reghecampf: „Eu zic că Rădoi ar fi o variantă bună și ar fi potrivit la FCSB. Mai bună decât Reghecampf. Rămâne de văzut. Steaua are un lot foarte bun, poate peste CFR Cluj, mulți jucători tineri. Dacă stai numai să joci în campionatul intern nu acumulezi experiență internațională și așa e foarte greu să evoluezi”.

Ionel Ganea îl atacă dur pe patronul FCSB-ului: „Când ai 2-1 și ai meciul în mână nu poți să mai arunci vina pe nimeni. E doar greșeala FCSB-ului. Gigi Becali e disperat, dar el nu le are cu fotbalul, le are cu oile! Așa că ce să îi mai zici lui Gigi? E a nu știu câta oară când pierd titlul așa. Ai 2-1 și iei gol în minutul 88”, a mai spus Ganea surprins de modul în care FCSB a scăpat victoria printre degete cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea ridică pălăria în fața lui Dan Petrescu: „E ursul și restu-s câini! Merge și ei latră!”

Fostul mare atacant este convins că Dan Petrescu are meritul principal pentru cel de-al cincilea titlul consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1 al lui CFR Cluj: „Petrescu e ursul și restul-s câini! Petrescu merge și câinii latră! Ce să-i zic lui leul de Petrescu decât felicitări! Vorbim, i-am dat mesaj de felicităre.

CFR a câștigat din nou titlul pentru că Dan Petrescu este un antrenor foarte bun și e foarte deștept! E meritul lui pentru că CFR Cluj a fost într-o pasă proastă și a reușit să îi resusciteze, să îi motiveze și să îi facă iar campioni”.

ADVERTISEMENT

Ganea îi sugerează lui Neluțu Varga să nu renunțe sub nicio formă la Dan Petrescu dacă își dorește performanțe în cupele europene și să câștige titlul și în sezoanele următoare: „Dacă cei din conducerea CFR-ului îl respectă pe Dan Petrescu și au și ei niște obiective mai mari, vor mai câștiga titlul și în anii viitori”.

Ionel Ganea îi vrea la națională pe Octavian Popescu, Claudiu Petrila și Rareș Ilie: „Cred că ar putea să îi cheme”

Ionel Ganea este încântat de Octavian Popescu și e de părere că Edi Iordănescu ar trebui să îi vadă la lucru și pe Claudiu Petrila și Rareș Ilie: „Mie îmi place Octavian Popescu. Are așa un stil de joc mai ofensiv și mai direct pe poartă. Sunt multe meciuri în care el a marcat goluri decisive. Cred că ar putea să îi cheme la națională și pe Claudiu Petrila și Rareș Ilie.

ADVERTISEMENT

Cred că avem nevoie de jucători care să joace în cupele europene. M-aș bucura ca CFR Cluj să se califice în grupele Champions League sau Europa League și i-am zis că dacă reușesc, trebuie să îmi dea obligatoriu două invitații la lojă!”, a declarat Ionel Ganea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT