Fotbal intern

Ionel Ganea, mărturisiri picante despre viața lui George Copos! „Are un copil mic acum, nu e cazul să se mai implice în fotbal”

17.11.2018 | 10:24
Ionel Ganea marturisiri picante despre viata lui George Copos Are un copil mic acum nu e cazul sa se mai implice in fotbal
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al Rapidului, Ionel Ganea a făcut câteva mărturisiri picante despre viața lui George Copos! Astfel, omul care a asigurat rețeta financiară a giuleștenilor trăiește în ultima perioadă o adevărată poveste de dragoste. După ce a ieșit de la închisoare, Copos nu a vrut să mai audă de lumina reflectoarelor și a făcut un pas uriaș. Și-a oficializat relația cu fosta lui secretară, cea care i-a născut și o fetiță.

“Păi…nu aţi văzut? George Copos are copil mic acum, trebuie să aibă grijă de copilaş. Dacă are un copil mic, nu e cazul să se mai implice în fotbal. Vorbesc cu dânsul mai tot timpul, acum e foarte bine. Nu se mai interesează de fotbal, doar mai citeşte, atât. Ştiţi că fiecare avem defecte. Şi important e să iubeşti un om şi cu defectele lui. Sau să-l simpatizezi şi cu defectele lui”, a spus Ganea, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Ionel Ganea, mărturisiri picante despre viața lui George Copos! Copos privește
Două titluri de campion a câștigat George Copos pentru Rapid

Ionel Ganea, mărturisiri picante despre viața lui George Copos!

Între timp, George Copos preferă să stea departe de fotbal, s-a recăsătorit și are parte de alt gen de prieteni. Deși s-au contrat serios cât timp au fost în fotbal, Copos și Dumitru Dragomir sunt acum amici buni. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a garantat și el pentru schimbările din viața lui Copos.

“Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus  după perioada petrecută în închisoare ca urmare a condamnării în Dosarul Transferurilor. Acum e foarte tare, e verde, are şi o fetiţă, a doua, merge mereu cu ea în parc. S-a recăsatorit, are o familie … Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deştept, omul dracu … Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el”a Dumitru Dragomir pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT
  • 13 luni a stat la închisoare George Copos în urma Dosarului Transferurilor