Fotbal international

Ionel Ganea nu-l mai vrea pe Nicolae Stanciu la echipa națională a României. “Vine doar să îmbrace tricoul. Mi se pare o rușine!”

17.11.2019 | 09:51
Ionel Ganea nul mai vrea pe Nicolae Stanciu la echipa nationala a Romaniei Vine doar sa imbrace tricoul Mi se pare o rusine
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a fost învinsă de Suedia, scor 0-2, în penultimul meci din Grupa F, iar reprezentativa antrenată de Cosmin Contra a ratat șansa de a se califica direct la Campionatul European 2020. Ionel Ganea a comentat în legătură cu evoluția jucătorilor lui ”Guriță” și recunoaște că nu-l mai vrea pe Nicolae Stanciu la prima reprezentativa și a explicat de ce.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.77 este cota pentru ”2” la meciul Bulgaria – Cehia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea nu-l mai vrea pe Nicolae Stanciu la echipa națională a României

‘Meciul a fost sub așteptările tuturor românilor. Îmi pare rău, sincer! Toată lumea se ia de Contra, dar nu am văzut la jucători dorința aia de a lupta, de a câștiga meciul. Mi se pare că prea ușor am renunțat la duelurile unu contra unu. Sunt foarte dezamăgit. În primul rând Stanciu, are o experiență bogată în Europa, joacă în Champions League, dar este unul dintre cei mai slabi jucători de la echipa națională. Nu aduce niciun plus. Vine la echipa națională doar să îmbrace tricoul, mi se pare o rușine.

Nici Pușcaș nu a fost în apele lui. Indiferent cine va veni selecționer, eu dacă ar fi președintele FRF, aș spune că reconstruim, nu punem obiectiv și așteptăm doi ani să construim o nouă echipă. Pentru ce să îi mai dau credit lui Stanciu? Adu-l pe Ianism adu-l pe altul mai tânăr”, a spus Ionel Ganea, conform Pro X.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu n-a impresionat în preliminariile pentru EURO 2020

În vârstă de 26 de ani, Nicolae Stanciu face parte din lotul convocat de Cosmin Contra pentru dubla echipei naționale a României cu Suedia și Spania. Fotbalistul care se află sub contract cu Slavia Praga a jucat în cele 8 meciuri jucate de prima reprezentativă în Grupa F din preliminariile EURO 2020, dar nu a impresionat.

Pentru echipa națională a României urmează meciul cu Spania, luni, 18 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Wanda Metropolitano, în ultimul meci din Grupa F din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020. Partida din Spania va fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT