Fotbal intern

Ionel Ganea, o nouă problemă! Fostul fotbalist, obligat să plătească daune morale în valoare de 40.000 de lei

28.11.2019 | 10:31
Ionel Ganea, o nouă problemă! Fostul fotbalist, obligat să plătească daune morale în valoare de 40.000 de lei
Ionel Ganea la un meci de fotbal. Fostul fotbalist e obligat să plătească daune morale
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea are din ce în ce mai multe probleme. După ce a fost acuzat de fosta lui soție că a agresta-o fizic și verbal și că se comportă necorespunzător cu fiica lor, fostul fotbalist român este obligat să scoată din buzunar o sumă importantă de bani după ce a fost dat în judecată de Cristian Tănase, președintele clubului Concordia Chiajna.

Ionel Ganea, obligat să plătească daune morale în valoare de 40.000 de lei

Ionel Ganea l-a desființat pe Cristian Tănase în urmă cu doi ani, iar fostul internațional român este chemat în fața judecătorilor pe 21 ianuarie 2020, pentru a da explicații într-un dosar deschis de președintele clubului care evoluează în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Deși magistrații au decis ca Ionel Ganea să îi plătească lui Cristian Tănase nu mai puțin de 40.000 de lei daune morale și cheltuieli de judecată în valoare de 2.800 de lei, fostul internațional a decis să facă apel și va începe anul 2020 cu un nou proces.

Anunțul făcut de magistrați în războiul Ionel Ganea – Cristian Tănase

„Admite în parte acţiunea civilă formulată de reclamantul Tănase Cristian, în contradictoriu cu pârâtul Ganea Ioan–Viorel şi în consecinţă: Obligă pe pârât să plătească reclamantului suma de 40.000 lei daune morale şi suma de 2800 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Judecătoria Făgăraş”, au decis magistraţii, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea are probleme și cu soția lui. “Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea? Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă”, spunea Dana Ganea, femeia care i-a stat alături fostului fotbalist 24 de ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri