Sport

Ionel Ganea, păcălit de un club de tradiție din fotbalul românesc: „Vagabonțeală pe față! M-au executat politic!”

Ionel Ganea, fostul mare internațional român, a lansat acuzații dure la adresa cluburilor de fotbal U Cluj și Dunărea Călărași, formații la care a fost oficial.
30.03.2022 | 19:56
Ionel Ganea pacalit de un club de traditie din fotbalul romanesc Vagabonteala pe fata Mau executat politic
Ionel Ganea, fostul mare internațional român, a lansat acuzații dure la adresa cluburilor de fotbal U Cluj și Dunărea Călărași, formații la care a fost oficial
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a ocupat timp de aproape opt luni funcția de manager la U Cluj, în perioada februarie – septembrie 2013. La Dunărea Călărași, a fost manager în perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016 și director tehnic în perioada septembrie 2020 – iunie 2021.

Ionel Ganea, acuze dure la adresa celor de la U Cluj și Dunărea Călărași

„Ganezul” susține că are de recuperat aproximativ 100.000 de euro, atât de la U Cluj, cât și de la Dunărea Călărași. Acesta a lansat acuze dure la adresa celor două cluburi.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist spune că, până acum, nu și-a primit banii cuveniți, din cauza unor intervenții politice.

„Am fost la U Cluj și am pierdut 100.000 de euro. Și Walter nu mai e, a desființat clubul, Dumnezeu să-l ierte! Aici, la Călărași, iar trebuie să-mi iau o căruță de bani, tot așa… faliment. Ce să fac?

ADVERTISEMENT

M-am înscris la masa credală. Acum înțeleg că bugetul a fost aprobat, trei milioane o sută de mii de lei la echipa de club. Președintele, care era acolo, era prieten cu judecătorul care a aprobat insolvența sau reorganizarea.

Și au băgat-o în reorganizare cu trei milioane o sută de mii de lei, aprobați de Consiliul Județean. Vagabonțeală pe față! Asta este România! DNA-ul nu mai există”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea: „M-au executat politic!”

„Tot așa, avea administrator judiciar pe unul de-a fost al lui Năstase, era băgat cu PSD-ul. Apoi, mă tot plimba pe la 1600 de instanțe.

M-au executat și acolo pe politic, am rămas cu 100.000 de euro. Dar DNA-ul nu se mai autosesizează. DIICOT-ul și ANAF… nu se mai autosesizează nimeni”, a mai spus Ionel Ganea.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dunărea Călărași se află pe locul 6 din grupa A din play-out-ul Ligii 2, cu șapte puncte. De cealaltă parte, U Cluj se poziționează pe locul 3 din play-off-ul eșalonului secund, cu 43 de puncte.

Ionel Ganea are 45 de apariții în tricoul echipei naționale a României și 19 goluri marcate. Acesta s-a retras din cariera de fotbalist în toamna lui 2011, de la Sănătatea Cluj.

  • 48 de ani are Ionel Ganea
ADVERTISEMENT