Fotbal intern

Ionel Ganea pariază pe fiul său la EURO U21 2021: ”Eu eram mai ciobănaş”

23.03.2021 | 16:36
Ionel Ganea pariaza pe fiul sau la EURO U21 2021 Eu eram mai ciobanas
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ionel Ganea pariază pe fiul său, George, la EURO U21 2021 și crede că acesta poate fi una dintre vedetele turneului final mai ales că are foarte multă încredere.

Selecționerul Adrian Mutu crede că tricolorii au toate șansele să aibă succes la meciurile pe care le vor juca în Ungaria, contra reprezentativelor similare ale Olandei, Ungariei și Germaniei.

ADVERTISEMENT

Olanda U21 este primul adversar al României U21 la Euro 2021, meci care se va juca miercuri, de la ora 22:00. FANATIK îţi prezintă cinci lucruri inedite despre primii adversari ai tricolorilor de la turneul final din Ungaria şi Slovenia.

Ionel Ganea își vede fiul ca un star la EURO U21 2021

”Totul i se datorează lui. Este munca lui și a celorlalți care sunt împreună cu el. Gică Hagi a avut un aport mare în cariera lui. Sper să conștientizeze faptul că își pot face un viitor frumos. Sper să ne reprezinte bine”, a declarat Ionel Ganea despre fiul său înaintea EURO U21 2021.

ADVERTISEMENT

”Ca și părinte și fost fotbalist mi-am dorit să joace fotbal. Eu mi-am făcut datoria, l-am crescut, dar a fost dorința lui să joace fotbal. A văzut la mine. Când veneam de la fotbal seara, tot timpul trebuia să mă joc cu el… Tu stai în poartă, eu șut, gol… Avea doi ani jumate. Mă bătea dacă nu stăteam în poartă”, își amintește fostul internațional.

”Este curajos… L-aș vedea fără nicio problemă să bată un penalty decisiv. I-am reproșat când a lăsat mingea, în Danemarca, când am avut penalty. Când a ratat Coman. I-am spus: ‘De ce n-ai luat mingea să bați?’”, a afirmat Ganea pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Ganea își vede fiul la o echipă de top din Europa

”Eu zic că are ceva peste mine. Are și un șut foarte bun, viteză, tehnică. Probabil cu timpul o să devină mult mai bun ca mine. Eu eram mai ciobănaș. În primul rând să se mențină unde este. Totul depinde doar de el.

Să-și propună niște obiective mărețe în carieră. Sper să fie sănătos. Sper să ajungă la o echipă de top din Europa și să joace în Liga Campionilor. Să mă ducă la un Campionat Mondial”, a încheiat Ionel Ganea.

ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționalei de tineret a României, Adrian Mutu, le-a transmis un mesaj războinic jucătorilor săi înaintea meciului cu Olanda, primul din faza grupelor de la Euro U21, care se va disputa miercuri, 24 martie, de la ora 22:00.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,79 este cota pentru ”minutul primul gol pentru România U21: 1-72” la meciul România U21-Olanda U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: